Overslaan en naar de inhoud gaan

Beleef The Passion in Veendam

Door op vrijdag, 17 maart, 2017 - 15:00

Passion.jpg

Witte donderdag 13 april is het zover. The Passion op NPO 1. In Veendam de unieke mogelijkheid om The Passion van 2017 op een persoonlijke manier mee te maken. Verzamelen om 18:30 uur bij de Grote kerk in het centrum van Veendam. Daar wordt u samen met alle aanwezigen ingedeeld om mee te lopen met de processie. Deze zal ongeveer 45 minuten duren (2 km) en gaat door het centrum van Veendam met als bestemming Hotel Parkzicht. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen!

In de grote zaal van Hotel Parkzicht heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie/thee te luisteren naar de muziek van The Passion 2016 gespeeld door een live artiest.

Om 20:30 uur samen op een zeer groot scherm en met een fantastische geluidsinstallatie live The Passion in Leeuwarden meebeleven. The Passion is een passiespel over de laatste uren van Jezus’ leven en Zijn opstanding uit de dood. Na The Passion live is er gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje en wederom te luisteren naar live muziek.

U kunt aan dit evenement gratis deelnemen!