Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeemeerminnen in zwemparadijs Tropiqua

Door Eindredactie op maandag, 6 maart, 2017 - 11:00

B&W_23552.jpg

Zaterdag werd een deel van het wedstrijdbad van Tropiqua weer gekleurd met 7 jonge dames die voorzien waren van een prachtige zeemeerminnenstaart uiteraard met een bijpassend topje. Naast deze jongedames die hun droom waar mochten maken was er een dame uit Praag die graag voordat ze terugging ook haar droom uit wilde laten komen. Samen met de 7 jonge dames had ook deze dame een onvergetelijke middag.

Veel kinderen pakken de zeemeerminslag vrij snel op maar volwassenen hebben hier wat meer moeite mee omdat zij teveel na aan het denken zijn. Toch had onze Praagse zeemeermin de slag snel te pakken en gleed zij soepel door het water. Een hele kleine zeemeermin wilde liever een echte staart in plaats van benen. Haar vader en moeder maar ook de hele familie moest eigenlijk een staart in plaats van benen want dat was leuk en kon je samen lekker zwemmen. Dat de ouders daar anders over dachten was niet belangrijk. Hoe mooi kun je dromen en fantaseren.

B&W_23659.jpg

Na de pauze was het weer tijd voor het door de hoepel zwemmen en nadat dit een paar keer was geoefend was het tijd voor de fotograaf om onderwater te gaan en foto’s te maken van het zwemmen door de hoepel. Uiteraard moesten de zeemeerminnen lieftallig naar de fotograaf lachen en de duimpjes omhoog omdat het zo leuk is. Hierna was het vrij zwemmen maar de kinderen vonden het zo leuk om op de foto gezet te worden dat het meer een fotoshoot voor zeemeerminnen begon te worden.

Als afsluiting moest er natuurlijk nog “bommetje” worden gedaan wat niet tegen dovemans oren werd gezegd. Na het tweede “bommetje” was het tijd voor de diploma’s voor de nieuwe zeemeerminnen. Alle acht toppertjes zijn met vlag en wimpel geslaagd en gingen met een voldaan gevoel naar huis. Ook de ouders hebben genoten van hun kinderen die heerlijk bezig waren zeemeermin te zijn.