Overslaan en naar de inhoud gaan

Lezing Groei & Bloei over "Creativiteit in de tuin"

Door op zondag, 19 februari, 2017 - 11:00

Donderdag 23 februari 2017 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een lezing gegeven door Hans van Wieren. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en rond de 40.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage’s en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Hans van Wieren is al lange tijd werkzaam in de bloemenbranche. Door het werken op de markt en bij de bloemengroothandel is hij in de loop der jaren in aanraking gekomen met heel veel tuinen, planten, bloemen en struiken en hun specifieke toepassingen. In zijn vrije tijd werkt hij mee aan tuinkeuringen en geeft hij adviezen aan tuineigenaren voor het (opnieuw) inrichten van hun tuin. Tijdens deze lezing komen aan de hand van dia's o.a. het ontwerpen van een tuin, het gebruik van zichtlijnen en creativiteit in de tuin aan bod. Natuurlijk is er verder aandacht voor planten en bloemen, struiken en bollen. Tot slot worden er dia's vertoond van planten die wij Nederlanders een pikante naam hebben gegeven.