Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 6

Door Eindredactie op zondag, 12 februari, 2017 - 12:37

V&Z_Veendam.png

Beker voetbal
Deze week stond in het teken van de beker. De teams uit de hoofdklasse hadden het niet gemakkelijk, behalve Beautysalon Jannie. Cevdet won met 5-3 van derdeklasser Kruit en Kramer, dat goed partij bood. Osman Gazi had veel moeite met tweedeklasser Slagerij Karel Nieland dat onderin deze klasse speelt. Osman Gazi won met 4-2 van slagerij Karel Nieland. Tweedeklasser Regioisolatie won met 12-1 van Beautysalon Jannie. Tweedeklasser Regioisolatie en Beautysalon Jannie won met 12-1. Ciseux D'or won met 9-1 van autobedrijf Smid. Calker/Heikens won met 3-0 van JS-Viro. MF Shipping won met 6-2 van Werkmax. Maar de verrassing van de maandagavond kwam uit de Wildervanckhal. Daar versloeg SCA Hygiene, Riklis Karto Hair met 7-3.

Tweedeklasse
OLRO Workwear won met 6-4 van Gadero. Door deze zege ging OLRO Workwear, Gadero voorbij in de stand.

Derdeklasse
Salone di Claudia won met 11-4 van Go Kleine Panda. Claudia-speler D. Schipper was de 'man off the match' en nam 6 treffers voor zijn rekening. Afterbeat won met 5-1 van Just 4 Kids en de 'kids' zullen waarschijnlijk niet aan degradatie ontkomen. De 'kids' hebben 13 duels gespeeld en één schamel puntje verzameld.

Vierdeklasse
De verrassing in deze klasse kwam uit de wedstrijd Veendam Fanatics-Hygiene 2. Hygiene 2 had de langste adem en won deze doelpuntrijke partij met 5-4. Het was een mooie strijd en telkens als SCA Hygiene scoorde deed Veendam het ook. Maar Hygiene had de langste adem en won deze slijtageslag. Negen goals dus en de toeschouwers waren de grote winnaars. Maar de Fanatics hadden wel de pech dat er drie spelers geblesseerd waren. Maar daar koop je niks voor, de spelers die op het veld staan daar win je of verlies je mee. FC Titanium won met 4-1 van Team 40 érs. En de verliezende partij was natuurlijk hevig aan het zeuren bij de scheidsrechter en de tegenstander.

Winkler Prinscompetitie
FC Team won met 6-2 van Zwart Wit en blijft bovenaan staan. Bij Zwart Wit waren twee spelers die een gele kaart. Fc Kloedde won met 13-1 van Fc. Mooiman en heeft nog alle kans om Fc. Team in te halen. Gall kreeg geel van scheidsrechter Hofman die de zieke Rijnberg verving. Fc. Horsefighter- Fc. Knudde werd 1-7 en ook bij Fc. Knudde kreeg een speler geel. Wildervank/Rangers wonnen met 9-3 van Sparta. En ook bij die wedstrijd kreeg een Sparta-speler de gele kaart voor zijn ogen. Scheidsrechter Hofman deed gelukkig wel wat de andere scheidsrechter dus niet altijd doen. V&Z en de WP willen ook graag dat deze jongens en meisjes de regels goed leren en als ze dan later in de competitie willen spelen bij V&Z weten ze al wat er van hun wordt verwacht.

Van het bestuur
Op 27 mei bestaat V&Z Veendam 60 jaar en zal dit op 19 mei worden gevierd. Hoe en waar zal het bestuur later bekend maken. Maar er komt zeker een toernooi en daar kunnen alle teams van V&Z zich voor opgeven. Een paar teams hebben tot nu toe besloten om niet mee te doen.
Tevens wil het bestuur de teams erop wijzen dat men moet kijken wanneer ze zaaldienst hebben. Een team heeft twee keer verzaakt en er is zelfs een team die drie keer niet is komen opdagen. De boetes zijn niet mals en men kan het afkopen. Na drie keer niet komen opdagen krijgt het team ook nog drie punten in mindering.

Vrijdagavond is de loting geweest voor de kwartfinale en de organisator van de Winkler Prinscompetitie Ricardo Brongers verrichtte de loting. De volgende wedstrijden rolden uit de koker. Beautysalon Jannie-Kuko Kozijnen, MF Shipping-Calker/Heikens, SCA Hygiene 1-Cevdet, Cisaux D'or-Osman Gazi.