Overslaan en naar de inhoud gaan

Theaterdirecteur neemt eerste promotieposter
van de OVW in ontvangst

Door Eindredactie op woensdag, 8 februari, 2017 - 08:50

OVW  wk 6 promotie.JPG

De operettevereniging Veendam-Wildervank is gestart met een grootse promotiecampagne voor haar uitvoeringen in maart  van de wereldberoemde operette ‘Eine Nacht In Venedig’  in Cultuurcentrum vanBeresteyn. Theaterdirecteur Jos Kraan nam afgelopen week de eerste promotieposter in ontvangst uit handen van de nieuwe OVW voorzitter Jurrie Weijer.

De Operettevereniging Veendam-Wildervank speelt als enige vereniging in het noorden nog  jaarlijks een operette en pakt dit jaar goed uit met de  operettevoorstelling ‘Eine nacht in Venedig’ van Johan Strauss op 17,18 en 19 maart in Cultuurcentrum vanBeresteyn Veendam. Deze wereldberoemde operette is gevuld met veel bekende melodieën, een spannend en komisch verhaal en natuurlijk heel veel romantiek. Het verhaal speelt zich af in het romantische Venetië. Wanneer de Hertog van Urbino tijdens carnaval naar Venetië komt, proberen meesterkok Papacoda en zijn vriend Caramello en een viertal senatoren hun vrouwen met alle macht uit handen van deze vrouwenversierder en verslinder te houden. ‘Eine Nacht in Venedig’ belooft een groot spektakelstuk te worden dat zeker de moeite waard is om bezocht te worden. Een dansgroep en prachtige decors maken deel uit van de operette. Een waarschuwing vooraf van de regisseur: de scène met ligbad zal tot komische, romantische en ontroerende momenten leiden, waarbij het publiek dat niet tegen badscènes kan af en toe even de ogen moet sluiten.

Kaarten zijn nu in de voorverkoop dagelijks verkrijgbaar bij de kassa van Cultuurcentrum vanBeresteyn of via de website www.vanberesteyn.nl