Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 4

Door Eindredactie op zondag, 29 januari, 2017 - 10:30

V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Cevdet kan het het kampioenschap wel vergeten. Beautysalon Jannie won met 7-6. Hut scoorde vier keer voor Beautysalon Jannie. Voor Cevdet scoorde Beslic drie keer. En voor Beautysalon Jannie was Hut de gevierde man en vond vier keer het net. Het was een spannende wedstrijd waar Jannie steeds op voorsprong kwam. Maar Cevdet kwam steeds weer terug. Door deze nederlaag staat Cevdet nu 12 punten achter op Futsal Topbrands. Dat wel een wedstrijd meer heeft gespeeld. Het probleem bij Cevdet is dat het allemaal goede spelers zijn, maar het is geen éénheid. En dat is bij andere teams wel zo.

Eersteklasse
Futsal Topbrands won met 11-2 van Clias van der Laan verzkeringen. Uuldriks en J. Breeuwsma scoorden ieder respectievelijk vier en drie keer voor Topbrands. Sportplein won met 6-3 van Osman Gazi dat de laatste tijd niet meer kan winnen. Slagter was de grote man voor Sportplein en scoorde drie goals. MF Shipping dat zelf niet speelde blijft koploper in de eerste klasse. Ciseaux D’or volgt met een punt minder en heeft vrijdag met 4-2 gewonnen van Beste Hypotheek. Ook Kuko Kozijnen heeft een punt minder dan MF Shipping. Kuko Kozijnen won ook vrijdag hun wedstrijd tegen Wermax met 5-2. Wermax dat goed weerstand biedde, maar op het laatst toch te kort kwam. Riklis Karto Hair speelde gelijk met 4-4 tegen Prins Elektro en staat op twee punten van de koploper MF Shipping. Komende week staan in deze klasse weer een paar mooie wedstrijden op het programma in deze spannende klasse.

Derdeklasse
De tweede klasse was vrij deze week en Kruit en Kramer heeft de smaak van de overwinningen te pakken. Want nu werd Euro Mail met 7-0 aan de kant gezet. Maar maar voor het kampioenschap komt deze race misschien te laat.

Vierdeklasse
Veendam Fanatics versloeg Van der Wiel met dubbele cijfers. Het werd 13-0 voor de Fanatics. Volgens N. Velt zal zijn team nu wel kampioen worden vertelde hij vrijdagavond aan het bestuur, want volgens hem staan ze nu ver genoeg voor. “Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit'. Van der Wiel had geen schijn van kans tegen Veendam Fanatics en ze scoorden er lustig op los. Seip mocht vier keer afdrukken en M. Jager schoot drie keer raak. Dit team zal ook voor de derde klasse een aanwinst zijn. Naaste concurrent Avebe won met 4-1 van Van Ringh. SCA Hygiene won met 10-3 van Pizza in the Box door ondermeer vier goals van Koetse en drie doelpunten van Mik. En dat zijn spelers die uit de Winkler Prinscompetitie komen. GHV vastgoed won met 5-3 van FC Titanium.

Winkler Prins competie
Er werd één wedstrijd gespeeld in de jongste leeftijdsgroep en FC. Badslippers won met 6-4 van BrasUnited, dat een team is van het basisonderwijs. Maar wel heel goed speelt en alleen fysiek nog te kort komt. In de oudste leeftijdsgroep won FC. Kloede van Knudde. Door onder meer drie goals van FC Kloede speler Gall. Koploper FC. Team won met 4-2 van FC Horsefighter. Zwart Wit pakte een nipte zege op Sparta:4-3.

Volgend seizoen begint V&Z zelf ook met een team in de competitie en als er nog spelers zijn die daaraan mee willen doen kunnen die zich opgeven bij het bestuur. Ook nieuwe teams kunnen zich met ingang van nu aanmelden.