Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtpaar Visser-Mulder uit Veendam 60 jaar getrouwd

Door op donderdag, 26 januari, 2017 - 17:02

IMG_0143.jpg

Het echtpaar  Bram Visser (82) en Corry Visser-Mulder (82) was woensdag 25 januari 60 jaar getrouwd. Locoburgemeester André Hammenga feliciteerde het echtpaar bij hen thuis in Veendam aan de Wilhelminasingel.

Bram is een geboren Wildervanker en Corry een Hoogezandster. Het echtpaar heeft elkaar in de Kerkstraat in Veendam ontmoet tijdens het bekende rondje. In de Kerkstraat zijn veel stellen bij elkaar gekomen. Corry haar hobby was dansen, en Bram had houten benen zoals hij het zelf zegt. Hij kwam de dansvloer niet op. Maar dat was geen belemmering om verkering met elkaar te krijgen.

Werk bracht het echtpaar naar Veendam. Bij Bram zijn werkgever P. Bakker konden ze aan de Molenstreek in de bovenwoning gaan wonen. Bram was als fijn timmerman werkzaam bij het bedrijf. Bij scheepswerven en winkelbedrijven als de bloemist, de slager en de vishandel bouwde hij op maat koelkasten in. Corry is 8 jaar bij de kantoorartikelenfabrikant Atlanta in Hoogezand aan het werk geweest.

Als werknemer van P. Bakker was Bram volop in de gelegenheid om zelf eiken meubelen te bouwen en ook het bed.

Het echtpaar woont al 60 jaar in Veendam, waarvan 25 jaar aan de Heemskerkstraat en 25 jaar op hun huidig adres.       

Bram en Corry hebben drie kinderen gekregen, 1 dochter en 2 zoons. Als kleinkinderen mogen genoteerd 4 jongens en 2 meiden. En van de achterkleinkinderen 3 jongens en 2 meisjes.