Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 3

Hoofdklasse
Cevdet en Futsal, moesten tegen elkaar spelen om de eerste plaats. Cevdet moest winnen om in het spoor te blijven van Topbrands. Maar verloor met de strijd met 7-5 van een sterk spelend Topbrands. Na tien minuten spelen scoorde Brust 0-1 en even later stond het weer gelijk door Chuma 1-1. Bijna in dezelfde minuut scoorde Breeuwsma de 1-2 na slecht verdedigen van Cevdet. Bij Cevdet speelt ieder voor zich en daar maakt Topbrands goed gebruik van 1-3, middels een eigen doelpunt. 1-4 werd het door Hager, door dom bal verlies van Cevdet. Toch kwam Cevdet nog sterk terug naar 4-4 door doelpunten van Layeb en R. Feiken scoorde twee keer. Vijf minuten voor tijd maakte Brust zijn tweede goal door alleen voor de doelman niet te falen en 4-6 scoorde. Twee minuten voor afloop maakte Cevdet nog 5-6. Maar vlak voortijd scoorde Uuldriks de 5-7 door alleen voor de doelman, deze op een schitterende manier de omspelen. De wedstrijd werd uittstekend geleid door scheidsrechte Wilthof. Draaijer Schilders won met 6-4 van Osman Gazi en Beautysalon Jannie en Sportplein speelden met 5-5 gelijk en een spannende wedstrijd waar veel kritiek op de scheidsrechter was, maar dat was onterecht

Eersteklasse
Ook in deze eerste klasse stond een topper op het programma. Het was erg spannend wat Kuko Kozijnen en MF Shipping de toeschouwers boden. MF Shipping had de langste adem door met 3-2 te winnen. MF Shipping scoorde in het beginfase de 0-1 door Leugs, maar MF speler Ottema zorgde voor de 1-1. Mans maakte 1-2 en wederom scoorde Ottema de gelijkmaker. Maar M. Jager scoorde alsnog de winnende goal en door deze zege gaat MF Shipping nu aan de leiding en is er in deze klasse nog niets beslist. JS-Viro pakte een punt van Autobedrijf Smid Meeden door met 3-3 gelijk te spelen.

Tweedeklasse
Koploper SWO Veendam won met 4-2 van Riviera United en Regioisolatie won met veel moeite van Stukadoorsbedrijf Oldenburger met 5-4. OLRO Worwear steeg twee plaatsen door met 6-2 te winnen van Calker/Heikens. Rijschool hillenga won in een harde wedstrijd met 7-5 van Salon di Claudia. SCA Hygiene won met 10-3 van een zeer zwak acterende Afterbeat. Molijn en Bosma scoorden elk vier-van de tien goals..

Derdeklasse
Statusbar won met 10-2 van Go Kleine Panda en Status Bar speler Munneke scoorde zes doelpunten. DWS-v.d. Kooi leed deze week voor het eerst punt verlies door met 4-4 gelijk te spelen tegen Kruit en Kramer, dat steeds beter begint te spelen.

Vierdeklasse
SCA Hygiene won met 7-3 van v.d. Wiel en koploper Veendam Fanatics won met 5-2 van CGKV De Kandelaar. Veendam Fanatics heeft nu acht punten meer dan nummer twee GHV/Vastgoed dat meet 3-0 won van van Ringh.

Winkler Prins
In de Winkler Prins Competitie speelden de 11 en 13 jarigen. Daar won koploper FC. Annie met 5-0 van FC. Trekvogels dat laatste staat. FC. Pro dat tweede staat won met 9-1 van De Wuppies. Vuurvreters – Pino FC werd 3-2. En de laatste wedstrijd werd uitgesteld. FC. Mooiman en Wildervanks Rangers uit de oudste leeftijdsgroep moesten tegen elkaar een dat werd 21-0 voor de Wildervank Rangers.