Sport

Paas Volleybal Toernooi Veendam



poster paas volleybal toernooi.jpg

In de thuishal van Flash Veendam wordt in het Paasweekend van 2017 het Paas Volleybal Toernooi Veendam gehouden. In het verleden bestond dit toernooi al, als een jaarlijks terugkerend toernooi. Echter na enkele jaren afwezigheid wordt dit jaar de draad weer opgepakt door Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam.

Het Paas Volleybal Toernooi Veendam is een internationaal meerdaags toernooi voor de leeftijden 16 t/m 25 jaar. Het toernooi wordt gehouden van vrijdagavond 14-04-2017 (Goede Vrijdag) tot en met zondagavond 16-04-2017 (Eerste Paasdag) in het Indoorcentrum Veendam, bestaande uit de Parkstadhal en de Sorghvliethal die gezamenlijk plaats bieden voor 8 speelvelden. Voor de spelers en coaches is een kampeerplek gecreëerd achter de sporthal.

Hoog niveau volleybal:
Meisjes en jongens A (16 t/m 18 jaar) hoofdklasse / topklasse
Dames en heren hoog (t/m 25 jaar) derde divisie / tweede divisie
Dames en heren middel (t/m 25 jaar) eerste klasse / promotie klasse

Daarnaast kunnen de spelers voor wat ontspanning gratis gebruik maken van het aanliggende subtropisch zwemparadij Tropiqua. In samenwerking met Sportcafé Sportplein wordt er ontbijt en lunch verzorgd op zaterdag en zondag, en kunnen de deelnemers op zaterdag genieten van een heerlijke BBQ. Het sportcafé is bovendien dagelijks geopend, en organiseert op de vrijdag- en zaterdagavond een leuk feest! Het Paas Volleybal Toernooi is dus niet alleen een sportief toernooi, maar bovenal erg gezellig!

De kosten van het toernooi zijn:
€ 23,50 p.p. exclusief overnachting, inclusief 2x lunch, BBQ, feestavond en een 3-daags volleybaltoernooi.
€ 39,- p.p. inclusief overnachting op het kampeerterrein, 2x ontbijt, 2x lunch, BBQ, zwemmen in subtropisch zwembad Tropiqua, feestavond en een 3-daags volleybaltoernooi.

Meer informatie of wilt u een team/vereniging aanmelden? Neem een kijkje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/paasvolleybaltoernooiveendam of mail naar paasvolleybaltoernooi@indoorcentrumveendam.nl

Inschrijven kan tot zondag 19 februari 2017!