Nieuws, Regio

Gynaecoloog houdt spreekuur
bij Verloskundigenpraktijk Veendam



Team verloskundigenpraktijk Veendam.jpg
Annika Haandrikman (verloskundige), Dorien Kraima (verloskundige), Marhin Schipper (gynaecoloog), Maaike Ekema (verloskundige)

De gynaecologen van het Ommelander Ziekenhuis en Verloskundigenpraktijk Veendam aan de Beneden Oosterdiep 11-1 gaan nauw samenwerken. Vanaf nu houdt onze gynaecoloog Marhin Schipper eens in de 3 weken spreekuur bij de Verloskundigenpraktijk Veendam. Zwangere vrouwen die bij de gynaecoloog onder behandeling zijn, kunnen voor hun afspraken gewoon dichtbij huis naar de verloskundigenpraktijk komen.

De samenwerking zorgt er ook voor dat verloskundigen en gynaecoloog doordat zij vlak bij elkaar zitten, eenvoudig snel even kunnen overleggen.

Zorg naar de regio
De samenwerking is een voorbeeld van de manier waarop het Ommelander Ziekenhuis haar zorg nog dichter naar de inwoners wil brengen. Door hun expertise te delen met andere zorgverleners en door in de regio spreekuren te doen. Eerder al kwamen soortgelijke samenwerkingen tot stand tussen gynaecologen, cardiologen, dermatologen en longartsen van het Ommelander Ziekenhuis en huisartsen in Appingedam en Delfzijl.