Overslaan en naar de inhoud gaan

‘100 Wensen Actie’ voor klanten Accon avm

Door op woensdag, 4 januari, 2017 - 22:21

Wens-boom-875.jpg

Accon avm viert 100 jarig bestaan met ‘100 Wensen Actie’ voor klanten

Accon avm bestaat dit jaar 100 jaar. Om dat te vieren, organiseert de advies- en accountantsorganisatie de ‘100 Wensen Actie’. Klanten kunnen tot 31 januari 2017 een wens opgeven. Uit alle inzendingen kiest het projectteam 100 wensen die gedurende het hele jaar worden ingewilligd. Accon avm werkt voor de uitvoer van de wensen samen met de organisatie Een Wens voor je Medemens.

De actie kent een maatschappelijk karakter en is specifiek gericht op mensen of initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan mensen die het zwaar hebben op financieel gebied, of die het moeilijk hebben vanwege een zwakke gezondheid, eenzaamheid of andere tegenslagen. Peter Feijtel (bestuursvoorzitter van Accon avm): ‘Het is natuurlijk fantastisch om deze mijlpaal te halen. We zijn daar erg trots op, maar weten ook dat we dit moment alleen kunnen vieren dankzij het vertrouwen en de steun van onze klanten. We willen hen daar dan ook hartelijk voor danken en laten hen met deze actie graag delen in de feestvreugde.’

Familie, vrienden of de voetbalclub voor één keer in het zonnetje
Klanten kunnen wensen indienen voor iedereen waarvan zij denken dat diegene het nodig heeft of verdient om in het zonnetje gezet te worden. Dit kunnen simpele dingen zijn, maar ook grotere wensen, zolang het doel ‘wie gun jij een steuntje in de rug’ maar duidelijk is geformuleerd. De organisatie Een Wens voor je Medemens laat de wensen gedurende het hele jaar in vervulling gaan. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van de actie via www.acconavm.nl/100jaar en social media.

Accon avm 100 jaar
Accon avm is van oorsprong een boekhoudkantoor, opgericht in 1917. Door de jaren heen groeide de organisatie uit tot een full-service accountants-en adviesorganisatie met een klantenkring in de agrarische sector, het MKB en de overheid- en non-profitsector. Peter Feijtel: ‘De groei hebben we te danken aan de wil om klein te blijven. Dat klinkt misschien gek, maar daardoor zijn we wel altijd dicht bij onze klanten blijven staan. En dat wordt gewaardeerd. Precies zoals we in 1917 zijn begonnen. Maar we kijken ook vooruit. Zo zal met de ontwikkeling van de kenniseconomie ons zwaartepunt meer gaan liggen op de interpretatie van cijfers in plaats van de productie. Het adviseren van onze klanten krijgt daardoor een steeds prominentere rol binnen de organisatie.’

Over Accon avm
Accon avm adviseurs en accountants is een zelfstandige advies- en accountantsorganisatie in Nederland en heeft ongeveer 50 kantoren verspreid over het land, Ondernemers krijgen ruimte voor ondernemen dankzij accountancy, agrarisch en MKB bedrijfsadvies, belasting- en subsidieadvies, juridisch advies, personal finance, corporate finance en werkgeversservice. Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn.


Gerelateerde artikelen