Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijeenkomst Mantelzorg en Autisme

Door Eindredactie op woensdag, 4 januari, 2017 - 12:00

Voor mantelzorgers, familie en andere geïnteresseerden uit de gemeente Veendam en Pekela. Op dinsdag 17 januari 2017 is er een bijeenkomst met als thema: “Praten over autisme met iemand die je begrijpt”.

Autisme heb je nooit alleen
Autisme betekent een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf. Maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden.

Om de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme en wat dit betekent.

U bent van harte welkom op dinsdag 17 januari van 19.00 – 21.00 uur in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 13 januari 2017. 

De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd. 

Mocht u meer informatie willen of vragen erover hebben dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van maandag t/m donderdag  aanwezig, via de telefoon: 0598-698119 Compaen of e-mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl