Verslag V&Z Veendam - week 50

Door Eindredactie op maandag, 19 december, 2016 - 06:29

IMG_4290.JPG

Hoofdklasse
Volgende week is de eerste ronde van de beker en wordt er nog een wedstrijd in de hoofdklasse gespeeld en we beginnen weer op 9 januari 2017. Afgelopen week wonnen de beide teams die aanspraak maken op de titel hun wedstrijd. Futsal Topbrands – Draaijer Schilder werd 8-1 en CEVDET won met 6-2 van Sportplein en Beslic scoorde daarvan drie keer. Beautysalon Jannie won met 8-2 van Clias/v.d. Laan Verxzekeringen en Tieks deed van zich spreken door er vijf in te schieten.

Eersteklasse
In de eerste klasse werd niet gespeeld

IMG_4286.JPG

Tweedeklasse
In de tweede klasse blijft het spannend, want Futsal ECH won met 13-2 van Gadero en G. Reitzema werd topscorer met vijf goals van de dertien. Futsal heeft nu een punt minder dan SWO Veendam en hebben beide tien wedstrijd gespeeld en Govilla dat won van OLRO Workwear met 4-3 staat derde met op twee punten van ECH, maar heeft wel elf wedstrijden gespeeld. Onderin deed Stukadoorsbedrijf Oldenburger goede zaken door met 4-2 te winnen van Riviera United. Calker/Heikens werd met 1-13 verslagen door Regioisolatie door ondermeer vier  doelpunten van M. v.d. Laan.

Derdeklasse
In de derde klasse blijft promovendus DWS/Drukkerij v.d. Kooi maar winnen en het lijkt dat ze ook nog in de tweede klasse willen spelen volgend seizoen. Nu werd Just 4 Kids met 0-7 aan de kant gezet en G. Korthuis maakt er vier van. Salone di Claudia won met 8-2 van Afterbeat en staat nu vast op de derde plaats en D. Schipper maakte er vier van de acht. Rijschool Hillenga-Euromail werd 3-4 .

IMG_4293.JPG

Vierdeklasse
In de vierde klasse verstevigde Avebe de tweede plaats door met 3-5 te winnen van laagvlieger CGKV De Kandelaar. Pizza in the Box won met 4-2 van v.d. Wiel dat een na laatste staat.

Winkler Prinscompetitie
In de Winkler Prinscompetitie speelden de leeftijdsgroep 11 t/m 13 jarigen. Annie FC liet speelde met 2-2 gelijk tegen FC Pro en dat was de eerste keer dat Annie FC niet won. FC Pro sttat twwe punten achter net als FC Pino dat met 6-3 won van BrasUnited. Vuurvreters heeft de eerste overwinning binnen door met 3-2 te winnen van Trekvogels dat laatste staat. FC. Badslippers – FC Wuppies werd 13-0.