Overslaan en naar de inhoud gaan

Knipdiploma voor de kids!

Door op vrijdag, 2 december, 2016 - 12:22

Knipdiploma.jpg

Sinds kort heeft Kapsalon Marcel voor de allerkleinste klanten iets leuks...een knipdiploma, uitgereikt na het knippen ,inclusief een afgeknipt lokje eigen haar op de diploma.
Op deze manier zorgt het team van Kapsalon Marcel dat knippen voor de kleinsten een leuke, gezellige gebeurtenis wordt. Kinderen knippen moet een feest zijn.Kinderen knippen is een vak apart, alles moet kloppen, ervaring, timing en gevoel voor het aanvoelen van de emoties van kinderen.
Kinderen vragen speciale aandacht tijdens een knipbeurt. Niet alle kinderen zijn er even dol op om geknipt te worden en vinden vaak het eerste bezoekje best eng.Het team van Kapsalon Marcel heeft jaren ervaring met het knippen van kinderen. 'Wij betrekken de kinderen bij het knippen en vertellen precies wat we gaan doen. Op deze manier stellen wij ze op hun gemak. Daarnaast is er voor de kleinsten altijd speelgoed zodat ze een beetje afleiding hebben. Als ze klaar zijn met knippen is er altijd het bekende kleurtje in hun haar en natuurlijk als afsluiter iets lekkers'.