Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V& Z Veendam – week 47

Door op zaterdag, 26 november, 2016 - 23:20

IMG_4048.JPG

Hoofdklasse
Futsal Topbrands won op het nippertje met 4-3 van Osman Gazi. Een grootse prestatie omdat Topbrands geen wissels tot hun beschikking had. En dat deed hen bijna 'de das' om. Na een voorsprong van Topbrands werd het nog spannend. Op het laatst kreeg Osman Gazi een paar mooie kansen, maar doelman Van Dijk van Topbrands stak in een 'bloedvorm'. Met pijn en moeite hield Topbrands hun doel verder schoon. Topbrands-speler Uuldriks was de 'grote' man van de wedstrijd en scoorde drie goals. Beauty Salon Jannie won met grote cijfers: 9-2. Het 'kind' van de rekening werd Clias/ van der Laan Verzekeringen. Beauty Salon-speler Tieks scoorde vier keer.

Eersteklasse
MF Shipping won met 7-4 van Autobedrijf Smid Meeden en stijgt daardoor naar de tweede plaats achter Riklis Karto Hair. Kuko Kozijnen won met 4-3 van Beste Hypotheek. Bij de verliezer Beste Hypotheek waren er een paar spelers die het niet eens waren met de scheidsrechter. Dat liep uit op een scheldpartij tegen de arbiter en T. Altundas werd direct op een rode kaart getraceerd. Hij had al een gele kaart op zak, wat in totaal zijn derde kaart was. Daardoor moet hij een wedstrijd toekijken. Maar er zal nog een aantal wedstrijden bij komen voor het beledigen van de scheidsrechter. Ook Altunn zal een wedstrijd moeten toe kijken wegens zijn derde gele kaart. Ja, en 'wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten'.

IMG_3946.JPG

Tweedeklasse
Prins Elektro Techniek won met 7-2 van Werkmax. Prins-speler R. Venhuizen scoorde drie goals. Ciseaux D'or won met 2-0 van JS-Viro. Ciseaux D'or heeft nu weer aansluiting gekregen bij de bovenste helft, daardoor blijft JS-Viro in degradatie gevaar. SWO Veendam blijft nog ongeslagen en heeft nu acht wedstrijden gewonnen. Vrijdag werd met moeite Gadero verslagen met 5-3. SWO-speler Oosting was op schot en scoorde drie goals. Maar Gadero-speler Bijmolt had een groot aandeel door voor zijn ploeg drie keer te scoren. Govilla Futsal won met 9-3 van Slagerij K. Nieland en is samen met  ECH Futsal de naaste belager van SWO.

Derdeklasse
DWS/Drukkerij van de Kooi heeft ook hun zevende wedstrijd gewonnen en nu werd SCA Hygiene met 10-6 aan de zege kar gebonden. DWS staat nu vijf punten voor op nummer twee Statusbar. Grieto Korthuis scoorde zeven keer voor DWS. Kruit en Kramer – Afterbeat was een wedstrijd in de middenmoot en werd door Afterbeat met 6-3 gewonnen. Euro Mail won met 9-1 van Go Kleine Panda. Door ondermeer vier goals van Hartman. Rode lantaarndrager Just 4 Kidz hield lang stand tegen Salone di Claudia. Maar kon de race tegen de klok niet volhouden. Salone di Claudia won uit eindelijk met 5-3. Door dit resultaat blijft de akelige nul staan op de ranglijst. Just 4 Kidz is dringend op zoek naar een paar spelers en als er mensen zijn die bij hen willen spelen kunnen zich bij het bestuur melden.

IMG_4040.JPG

Vierdeklasse
De mooiste wedstrijd van deze week was Van Ringh en Van der Wiel. Ze maakten er een waar spektakel van. Deze doelpuntrijke wedstrijd eindigde in 5-5. Van Ringh liet veel kansen liggen dit tot groot verdriet van hun lijnrechter Henk Potze. En dat kwam hoogst waarschijnlijk, dat ze de 'verkeerde bril' op hadden. Daar profiteerde Van der Wiel  dankbaar van. Het schouwspel ging steeds op en neer met veel fouten en dan weer een mooie actie waar de mensen allemaal van hebben genoten inclusief de scheidsrechter. Zo verspeelde Van Ringh twee dure punten. SCA Hygiene 2 won met 2-0 van Avebe. Doordat Avebe, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld dan koploper Veendam Fantastic, verspeelde daardoor drie dure punten voor het kampioenschap. Veendam Fanatics won met 11-2 van CGKV De Kandelaar en deed dus goeie zaken. Want Avebe en Van Ringh lieten punten liggen. M. Jager scoorde vier keer en Rijks schoot drie keer raak voor de Fanatics. Pizza in the Box won met 4-2 van Team 49 érs. Geerts kreeg twee keer geel en dus rood en is voor de volgende wedstrijd geschorst.  

Winkler Prins
Deze keer kwamen de 14- en 15-jarigen in actie. FC Team won met 28-0 van FC Mooiman, dat alleen uit meisjes bestaat. Van Weerden scoorde 7 doelpunten. FC. Horsefighter won met 3-2 van Zwart Wit en FC Kloedde was te sterk voor WildervankRangers. Dat met 5-2 voor de broek kreeg. FC Knudde won met 2-0 van Sparta. De wedstrijden zijn allemaal spannend nu de leeftijden zijn gesplitst en de leerlingen er veel meer plezier aan beleven.

IMG_4038.JPG

Dames
De dames van V&Z zijn nog steeds zonder puntverlies. Vrijdagavond wonnen ze met 4-3 van de Herauten en staan nu bovenaan.