Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstbakjes maken in de Breehorn

Door op donderdag, 24 november, 2016 - 14:02

Wilt u ook een eigen gemaakte kerststuk op uw tafel hebben staan? Kom woensdag 14 december om 19.00 uur naar de Breehorn. Onder professionele begeleiding kunt u de mooiste creaties maken. Komt u ook?

Opgeven
U kunt zich opgeven tot  2 december bij de huiswinkel van de Breehorn  tussen 8.30 – 11.30 uur en 14.00 – 15.15 uur. Voor deelname inclusief alle materialen (groen, bakje en versieringen) en koffie/thee, een hapje en een drankje betaalt u € 7,50 per persoon. Graag betalen bij opgave. Ook treden er deze avond talentvolle muzikale leerlingen van de Winkler Prins op. De avond begint om 19.00 uur in de grote zaal van de Breehorn.
Dit alles met medewerking Gerards Bloemenkas uit Wildervank.

Activiteitenhart Breehorn
Deze avond is een initiatief van Bruisend Hart Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werken samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van De Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren. De Breehorn is een multifunctioneel centrum en gaat met deze samenwerking functioneren als het ‘activiteitenhart’ voor de wijk. In en om MFC De Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd

Breehorn is een bruisend en gezellig woonzorgcentrum in Veendam. Het woonzorgcentrum is een Multifunctioneel Centrum van de wijk Veendam Centrum. Woonzorgcentrum Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander.