Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V& Z Veendam – week 46

Door op maandag, 21 november, 2016 - 06:07

IMG_3966.JPG

Hoofdklasse
In een aantrekkelijke wedstrijd won Clias van der Laan verzekeringen met 5-3 van Osman Gazi. Dat kwam mede door twee prachtige aanvallen vergezeld van twee 'wereldgoals' van Koolhof. Het zijn de eerste punten voor Clias en hebben onderin weer aansluiting gekregen.

Eersteklasse
Beste Hypotheek won met 6-3 van Sandra's Hairstudio. Door deze nederlaag verliest Sandra's Hairstudio 'dure' punten. En ze verliezen de aansluiting met de top en Beste Hypotheek bereikte aansluiting met de middenmoot door deze zege. Kuko Kozijnen won met 6-4 van Riklis Karto Hair. Het was overigens de eerste verliespartij van koploper Riklis Karto Hair. Deze wedstrijd ging over en weer en steeds als de ene partij scoorde deed de tegenstander hetzelfde. Kuko Kozijnen had op het eind 'de langste adem'.  MF shipping won met 8-3 van Werkmax. MF Shipping is een familie team. Vader P. Jager is lijnrechter en zoon Jos en kleinzoon Martijn zijn de spelers en de jongste telg zat als coach op de bank. Martijn Jager scoorde 4- van de acht goals. Prins Elektro won met 8-4 van JS-Viro, door ondermeer vijf doelpunten van Schoenmaker en Kleiweg vond drie keer het net voor JS-Viro. 

IMG_3960.JPG

Tweedeklasse
De bovenste drie teams wonnen hun wedstrijd. Koploper SWO Veendam won met 4-2 van Regioisolatie. Door de nederlaag van Regioisolatie liet men de kans liggen om dichterbij SWO Veendam te komen. Daardoor staat SWO Veendam nu vijf punten los. Govilla Futsal won met 4-1 van Riviera United, dat tweede staat op vijf punten achterstand. Futsal ECH staat nu op de derde plaats met 7 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld op SWO Veendam. Futsal ECH haalde flink uit door met 8-1 Slagerij Karel Nieland te elimineren. Calker/Heikens-Stukadoorsbedrijf Oldenburger deelden de punten: 2-2.

Derdeklasse
Drukkerij van de Kooi won met 4-2 van Rijschool Hillenga en naaste conccurrent Statusbar speelde gelijk tegen Salone di Claudia met 5-5. P. Buurmeijer scoorde drie keer voor Statusbar. En D. Schipper schoot ook drie keer raak en deed dit voor Salone di Claudia.  Afterbeat won met 5-3 van Go Kleine Panda. Zuyderduin scoorde drie- van de vijf goals voor Afterbeat.

IMG_3946.JPG

Vierdeklasse
FC Titanium elimineerde CGKV de Kandelaar. Het werd 10-0. M. Jonker en D. Dijk waren trefzeker met elk 3 goals. En door deze grote nederlaag blijven CGKV de Kandelaar, Van der Wiel en SCA Hygiene 2 op drie punten staan. Veendam Fanatics herstelde zich vorige week van de nederlaag en daar werd SCA Hygiene de dupe van. Want het werd 8-2 voor Veendam. Naaste belager Avebe won met 5-1 van GHV/Vastgoed Partners en heeft nu drie punten achterstand, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. En GHV/Vastgoed Partners zou ook nog mee kunnen doen, maar verloor ook deze week hun tweede wedstrijd met 4-1 van Team 49'ers, waar Medjdoub drie keer scoorde voor de oudjes die tot nu toe een prima seizoen draaien.

Winkler Prins competitie
De jongste leerlingen weer aan de beurt en ook hier hebben we nu acht teams, want Ricardo Brongers heeft een team van de Braskorf bereid gevonden om mee te doen onder de naam van Bras United. En het blijkt ook nog een prima team te zijn onder leiding van W. de Jonge, die vorig seizoen zelf meespeelde. Bras United won met 7-4 van FC. Trekvogels. Atun en D. de Jonge scoorden elk twee- van de zeven goals. Vuurvreters - FC Pro werd 1-5 en Heikens scoorde er drie- van de vijf goals. FC. Badslipper – Annie FC werd 1-3 en Annie heeft nu twee keer gewonnen. De Wuppies - Pino FC werd 1-9 en B.Jager scoorde daar drie keer voor Pino FC.

IMG_3928.JPG