Overslaan en naar de inhoud gaan

Wedstrijdverslag SV Meteoor
De Slagen J1 - SV Meteoor J4 0-8

Door Eindredactie op zondag, 20 november, 2016 - 10:35

Door een ouder van een van de spelers 

Vorig weekend (12/13 november) moest SV Metoor J4 de reis naar De Slagen maken. In plaats van de huidige aanvangstijd 11 uur moesten de Veendammer badmintonners om 13.00 uur in het strijdperk treden. Het was een mooie koude maar zonnige ochtend, waarbij de ploeg de nodige reeën hard door het veld hadden zien rennen. Na een plotselinge afzegging van Frank stonden Caj, Sander, Berd en Allard in de startblokken om de nodige punten binnen te halen. Het leek een snelle match te worden met 5 velden tot onze beschikking. De eerste dubbel van Allard en Caj werd direct een drie-setter. Het was koud en dat leverde wat aanloop problemen op. Sander en Bernd stuurden de tegenstanders van links naar rechts en van voor naar achteren. Ook hier werden de nodige punten binnen gesleept. Het enkelspel werd een mooie strijd. Lange rallies met mooi afwisselend spel. Deze spannende wedstrijd werd in 2 sets gewonnen. Allard en Bernd hadden het wat éénvoudiger en namen  de nodige punten mee naar huis.

Daarna werden de dubbels gespeeld. Nu met Caj en Bernd en Allard samen met Sander. Kort en krachtig werd er gespeeld en de tegenstanders wisten niet waar ze het zoeken moesten. En ze wonnen de wedstrijd met 8-0. Het leek een snelle match te worden en we hadden 5 velden tot onze beschikking. De eerste dubbel van Allard en Caj werd direct een 3-setter. Het was koud en dat leverde wat aanloop problemen op. Maar de winst ging naar Veendam. Daarna stuurden Sander en Bernd de tegenstanders van links naar rechts en van voor naar achteren. Ook hier werden de nodige punten binnen gesleept. Het enkelspel werd een mooie strijd. Lange raillies met mooi afwisselend spel. Het werd een spannende wedstrijd die in 2 sets door Caj mee naar huis werd genomen.
Allard en Bernd hadden het wat éénvoudiger en namen de nodige punten mee naar huis. Daarna werden de andere dubbels gespeeld, nu Caj met Bernd en Allard samen met Sander. Kort en krachtig werd opgetreden en de tegenstanders wisten niet waar ze het zoeken moesten. Vervolgens terug naar huis met een 8-0 overwinning in de pocket.