Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 45

Door Eindredactie op zondag, 13 november, 2016 - 16:00

V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Futsal Topbrand speelde met 4-4 gelijk tegen Beautysalon Jannie. Ondanks het gelijkspel blijft Futsal Topbrands wel bovenaan staan. Cevdet volgt op negen punten en twee duels minder gespeeld. Cevdet won met 6-2 van Osman Gazi. Ook Sportplein was aan de winnende hand. Met 6-2 was het te sterk voor Draaijer Schilders. K. Slagter scoorde vier keer voor Draaijer Schilders. JS-Viro won met 6-1 van Werkmax.

Eersteklasse
Sandra’s Hairstudio speelde twee keer deze week en verloor de topper tegen Riklis Karto Hair met 4-3. En daar door is Riklis Karto Hair zes punten los van de achtervolgers. Kuko Kozijnen verloor met 3-6 van Sandra’s Hairstudio en kan het goede begin geen vervolg geven. Autobedrijf Smid Meeden won met 4-1 van Beste Hypotheek dat een tegenvallend seizoen speelt. MF Shipping won met 4-6 van Ciseaux D’or en kan tweede worden als ze de twee wedstrijden die ze minder hebben gespeeld gaan winnen.

20161112_Zaalvoetbal_IMG_3842.JPG

Tweedeklasse
SWO Veendam blijft winnen en is nog zonder punten verlies koploper, nu werd er gewonnen van Calker/Heikens met 4-9 en Rosies maakte daarvan vier goals. ECH Futsal verloor twee dure punten door gelijk te spelen tegen Regioisolatie met 4-4 en Govilla Futsal won met 4-6 van Gadero en staat nu tweede. Asar scoorde vier van de zes goals. OLRO verloor met 1-3 van Riviera United en blijft samen met Stukadoorsbedrijf Oldenburger laatste, want nu verloor Oldenburger met 1-6 van Slagerij K. Nieland waar de geblesseerde spelers langzamerhand weer kunnen spelen.

Derdeklasse
Just 4 Kids maar verliezen en heeft nog geen enkel punt. Sca Hygiene was ook te sterk en won met 5-3. Salon di Claudia won met 5-2 van Kruit en Kramer en Schipper scoorde vier van de vijf goals. De topper tussen Veendam Fanatics en GHV/Vastgoedpartners werd een overwinning voor de laatste door met 1-2 te winnen. Hofman scoorde beide goals voor GHV/Vastgoedpartners en speelde of zijn leven ervan af hing. FC. Titanium verloor met 1-4 van Van Ringh en verliest door deze nederlaag de aansluiting met de top en Van Ringh blijft wel de aansluiting houden.

20161112_zaalvoetbal_IMG_3858.JPG

Winkler Prins competitie
In de Winkler Prins competitie speelden vrijdagmiddag de teams van 14/15 jaar en daar is een meisjesteam bij dat helemaal niets van voetbal weet en eigenlijk een paar jongens erbij moet hebben. Het team heet FC. Mooiman en er werd er met 24-0 verloren van FC. Horsefighter. Woltmeijer scoorde 14 doelpunten. Zwart Wit verloor met 1-5 van FC. Kloede dat beter met de kansen omging. Sparta - FC. Team werd 1-4 en Dubad scoorde er drie van de vier goals.