Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V& Z Veendam – week 43

Door op zaterdag, 29 oktober, 2016 - 22:20

IMG_3714A.JPG

Hoofdklasse
In de hoofdklasse werden drie wedstrijden gespeeld en won lijstaanvoeder Futsal Topbrands met 0-8 van Draaijer Schilders en scoorden Brust en Uuldriks elk drie keer. Beautysalon Janny won met 7-3 van Osman Gazi dat zich heeft versterkt met Kaya en Bahceci. Geerts en Tieks scoorden elk twee van de zeven, waarvan Tieks een vanaf de middenlijn hard in de bovenhoek schoot. Bij Osman Gazi kreeg Bahceci twee keer geel en dus rood en is voor een wedstrijd geschorst. Clias/v.d. Laan Verzekeringen verloor in een spannende wedstrijd met 4-5 van Sportplein. Clias kreeg weer in de laatste minuut een nederlaag te slikken en dat was niet nodig. Conditie speelt daar een grote rol in, maar ook om dat men in de laatste minuut nog vol op de aanval gaat spelen en de verdediging niet op orde heeft. Galacticos heeft weer een sponsor gevonden en heet nu CEVDET.

Eersteklasse
Riklis Karto won in een doelpuntrijke wedstrijd met 9-4 van Beste Hypotheek. Voor de Karto boys scoorde Rennes zes keer. Ciseaux D'or rekende af tegen Werkmax en een 7-3 zege was het gevolg. Ciseaux D ór-speler Ouwejan scoorde drie- van de zeven goals. Prins Elektro trakteerde Kuko Kozijnen op een 5-0 nederlaag. Het was voor Kuko Kozijnen de tweede nederlaag op rij. MF Shiping won met 4-1 van JS-Viro. Een opmerkelijk feit was dat de voormalig-speler van JS Viro, Vlap twee keer scoorde voor zijn nieuwe ploeg MF Shiping.

IMG_3724A.JPG

Tweedeklasse
Koploper SWO gaf Govilla Futsal voetballes en won de partij met 8-2. SWO heeft nu alle vijf wedstrijden gewonnen. Bij OLRO Workwear loopt het nog niet naar wens. Nu was Gadero veel te sterk en won dan ook met 8-0. Gadero-speler Bijmolt scoorde vier van de acht goals. Calker/Heikens won nipt met 6-5 van Slagerij Nieland. Calker-Heikens-speler Doorn scoorde drie keer.

Derdeklasse
Kruit en Kramer won in een te harde wedstrijd met 4-3 van Rijschool Hillenga. Statusbar won voor de vijfde keer en deze keer werd Afterbeat aan de zegekar gebonden. Het werd 8-1 voor Statusbar. Bijl en P. Buurmeijer scoorden elk drie keer. Ook DWZ/Drukkerij van de Kooi blijft winnen. Nu werd Just 4 Kidz met 5-0 aan de 'zegekar' gebonden. In een wervelende partijd voetbal scoorde Grieto Korthuis drie keer. Hij werd uitgeroepen tot de man van de wedstrijd. SCA Hygiene won met 6-4 van La Salone di Claudia. SCA speler Bosma scoorde vier van de zes goals.

IMG_3731A.JPG

Vierdeklasse
Veendam Fanatics blijft winnen. Nu werd er met 4-0 gewonnen van Pizza in the Box. Van Ringh leek te gaan verliezen van Team 49 ers, maar kwam na een 0-2 achterstand weer op gelijke hoogte. Eindstand 2-2. Avebe leek een makkelijke avond te hebben tegen CGKV De Kandelaar. Maar CGKV begint steeds beter te spelen en had nog bijna een punt gehaald, maar het bleef bij 5-4 voor Avebe. Voor Avebe scoorde de weledele heer Bos drie goals en voor De Kandelaar deed dit Kruizinga. GHV/Vastgoed Partners won met 5-2 van Van der Wiel. Van der Wiel-speler Hofman scoorde de mooiste goal. En de coach van GHV was het vaak niet eens was met de scheidsrechter. Ja, dan moet hij zelf maar scheidsrechter worden.

Van het bestuur
Als er nog teams zijn die zich niet hebben opgeven voor de beker kan dit nog t/m 4 november bij de competitieleider, want op 7 november is de loting in de Wildervanckhal na de wedstrijden.
Op de algemene ledenvergadering zal bekend worden hoe V&Z de rode kaarten gaat behandelen. Deze is op 15 november in de Wildervanckhal, aanvang 19:30 uur.