Nieuws, Bogdike

Friends of Bogdike in Hotel Parkzicht Veendam



_MG_9936.jpg
Archieffoto 2015

In samenwerking met Hotel Parkzicht, die dit jaar haar 85-jarig bestaan viert, sluiten we gezamenlijk het Bogdike jaar 2016 af met een sponsor- en donateursavond, maar ook niet donateurs zijn welkom zij kunnen tegen betaling deze avond bijwonen.

Voorverkoop € 8,- en ’s avonds aan de kassa een tientje.
Voorverkoop is bij Hotel Parkzicht aan het Museumplein.

De avond wordt gehouden op zaterdag 5 november in Hotel Parkzicht in Veendam met optredens van Inge van Calker en band, Mama Maffia en de Statues Quotes.

De zaal gaat open om 20.30 uur de aanvang is 21.00 uur

U kunt deze avond donateur of sponsor worden van Bogdike zodat de gratis toegankelijke activiteiten in de zomermaanden doorgang kunnen blijven vinden.

Inge van C 5.jpg

Inge van Calkar
​Inge van Calkar wordt geboren op 8 augustus 1984 in Bunschoten, Utrecht. Op haar dertiende krijgt ze een Spaanse gitaar van haar zus. Daarmee wordt bij haar de interesse voor muziek gewekt. “Ik was zo dol op mijn gitaar dat ik er op elk vrij moment op wilde spelen. Mijn moeder was daar op den duur wel zo klaar mee, dat ze me verbood om in de huiskamer te spelen.”

wp73a24ae6_06kopie.jpg

Mama Maffia
Mama Maffia speelt eerlijke rechttoe recht aan rock ‘n roll in streektaal. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en rock ‘n roll, weten ze het publiek in te pakken. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. Normaal, Jovink en de Voederbietels, Bökkers maar ook
ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash enz. als inspiratiebron. Originele teksten zijn omgezet in streektaal. Schrijven van eigen werk schuwen ze ook niet. Alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekt, feest zijn dus aanwezig!Mama Maffia staat garant voor een geslaagde, dampende stampende, knettergekke portie feestgedruis vol met stampende rock `n roll en bluesmuziek.

Status Quotes 1.jpg

Status Quotes
A Tribute to Status Quo, the classic frantic 1970s'.
Gestimuleerd en geïnspireerd door de reünie tours van de oerbezetting van Status Quo, besloten gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis na jaren hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te starten. Met de komst van drummer Rens Hardijzer en bassist Harry Kruisselbrink was het kwartet eind 2014 compleet. Alle vier zijn al jaren actief in de Nederlandse muziekscene en spelen in bands als The Fortunate Sons, Cuban Heels, Stingray en Mike & the Mellotones. De aanstekelijke “12-bar-boogie” en de pakkende songs worden op solide wijze gespeeld door “Status Quotes”, en zorgen voor een rock & roll feest van de bovenste orde!

Meer informatie is te vinden op de website www.bogdike.nl