Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijwilligers Veendam in het zonnetje gezet

Door Eindredactie op dinsdag, 25 oktober, 2016 - 06:00

_MG_8228.jpg

Op zaterdag 19 november is het weer zo ver: Vrijwilligers Bedankt! voor de vrijwilligers uit Veendam. Voor 350 van hen wordt de tafel gedekt in Hotel Parkzicht en kan men genieten van een heerlijke lunch en entertainment. Deze feestelijke vrijwilligersdag wordt georganiseerd door Compaen, de gemeente Veendam en de Rabobank om de vrijwilligers in de gemeente te bedanken voor hun vrijwilligers inzet.

Als extra blijk van waardering voor de inzet steken burgemeester en wethouders, raadsleden en medewerkers van Compaen en Rabobank graag weer de handen uit de mouwen en bedienen de vrijwilligers aan tafel.

De Rabobank reikt tijdens Vrijwilligers Bedankt! weer de jaarlijkse Lokale complimenten uit.

Op het podium een prachtig optreden van De Stroatklinkers. Tussen het enorme aanbod van muziekgroepen zit zo af en toe iets bijzonders. De Stroatklinkers is zo’n groep die je gerust bijzonder kunt noemen. In het kort zit dat in de combinatie van een vorm traditionele Amerikaanse volksmuziek, (Bluegrass) en de Groninger teksten. Ook bijzonder is dat de Stroatklinkers hierbij uitsluitend gebruik maken van akoestische instrumenten. De Stroatklinkers staan garant voor een stevig stuk vakmanschap, entertainment en speelplezier. Naast hun eigen liedjes spelen de Stroatklinkers originele Bluegrass, Ierse-folk , razendsnelle Rock and Roll, en bekende nummers uit popmuziek. Dit alles met een humorvolle en onderhoudende presentatie.

De gratis toegangskaarten voor de vrijwilligers kunnen vanaf 2 november om 8.30 uur gehaald worden bij Compaen, Jan Salwaplein 3, en geldt op=op.