Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 41

Door op zaterdag, 15 oktober, 2016 - 22:09

IMG_3455_A.jpg

Deze week hadden we een beperkt aantal wedstrijden in verband met het Bubble toernooi. Er waren vrijdag geen wedstrijden in het Indoorcentrum.

Hoofdklasse
Futsal Topbrand is nog ongeslagen. Nu werd Sportplein aan de 'zegekar' gebonden. Futsal won met 8-2 van Sportplein. Draaijer Schilders won met 4-1 van Clias van der Laan. Het ging in deze wedstrijd lang gelijk op, maar net als de vorige wedstrijd kon Clias op conditionele gronden de wedstrijd niet winnen. Op het eind van de partij kreeg Draaijer Schilders veel ruimte en maakte daar dankbaar gebruik van. Het was de eerste overwinning voor Draaijer.

IMG_3451_A.jpg

Eersteklasse
In deze klasse werd één duel gespeeld. Ciseaux D'or won met 6-4 van autobedrijf Smid uit Meeden. Het was een spannende wedstrijd en aan beide kanten vielen ook gele kaarten. Door slecht verdedigen van autobedrijf Smid won Ciseaux D’or terecht. Bij Smid scoorde Haarlemmer drie van de vier keer en bij Ciseaux D’or was Ouwehand de uitblinker en scoorde ook nog twee keer. Dat deed ook Muschin voor Ciseaux D‘or.

IMG_3465_A.jpg

Tweedeklasse
Riviera United won van Calker/Heikens met 5-4.

IMG_3467_A.jpg

Derdeklasse
Twee wedstrijden werden gespeeld in deze klasse. Status Bar won met 4-2 van Euro Mail. Status Bar is met twaalf punten koploper in deze klasse. SCA Hygiene won met 6-3 van Go Kleine Panda. Molijn vond drie keer het net voor SCA Hygiene.

Vierdeklasse
Van Ringh won met 5-1 van SCA Hygiene 2. GHV/Vastgoed Partners won met 6-3 van FC. Titanium. J. Noot scoorde drie keer voor GHV/Vastgoed Partners.

Op dinsdag 15 november is de Algemene ledenvergadering in de Wildervanckhal. Aanvang: 10.30 uur. Tevens wil het bestuur dat men ook kijkt wanneer men zaaldienst heeft. Want dit wordt nogal vaak vergeten en het bestuur zal hierop de vergadering nog op terug komen. Ook moet men erom denken dat als een speler in een wedstrijd twee gele kaarten krijgt -dus rood- dat deze speler de volgende wedstrijd geschorst is.

En ook twee gele kaarten blijven staan en dat deze speler bij een volgende gele kaart, dus zijn derde in totaal weer een wedstrijd is geschorst. En dat geldt ook weer bij de vijfde, zevende enz. is geschorst voor een wedstrijd.

Ook zal er een wijziging plaats vinden in de rode kaart die een speler ontvangt, dit zal op de vergadering worden uitgelegd.