Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 40

Door op zondag, 9 oktober, 2016 - 11:30

IMG_3390.jpg

Hoofdklasse
Galacticos kwam heel goed weg door een nipte 4-3 zege op een sterk spelend Clias/Van der Laan verzekeringen. Clias nam steeds de leiding in de wedstrijd. En Galacticos had weinig in te brengen. Galactios had overigens het geluk dat de vermoeidheid bij Clias toe sloeg. Beautysalon Jannie pakte goed uit door Sportplein met een 6-2 nederlaag naar 'huis' te sturen. Hut en Tieks scoorden namens Sportplein elk twee keer.

Eersteklasse
De beide koplopers Sandra's Hairstudio en Kuko Kozijnen wonnen ook hun derde wedstrijd. En Beste Hypotheek is na twee duels ook nog ongeslagen. Sandra's Hairstudio won met 3-0 van Prins Elkektrotechniek. Kuko Kozijnen liet autobedrijf Smid met 'lege handen' achter door de match met 7-2 te winnen. Kuko Kozijnen-speler D. Ottema scoorde vier- van de zeven goals. In een zeer aantrekkelijke wedstrijd won Beste Hypotheek met 7-6 van MF Shipping. De nog ongeslagen Riklis Karto Hair won met 5-0 van JS-Viro.

IMG_3402.jpg

Tweedeklasse
Stukadoors Oldenburger was met 4-3 te sterk voor Gadero. Door deze zege heeft Stukadoors Oldenburger de eerste punten binnen. Koploper SWO Veendam won weer. Nu werd Riviera United vrij éénvoudig aan de kant gezet. Het werd een 6-1 overwinning voor SWO Veendam. Regioisolatie won met 5-3 van het nog puntloze OLRO Workwear. Govilla Futsal en Futsal ECH hielden elkaar in evenwicht: 4-4. Het bleef tot het einde toe een spannende wedstrijd. En deze twee teams zullen zeker meedoen om het kampioenschap.

Derdeklasse
Claudia di Salone won in een doelpuntrijke wedstrijd met 5-4 van Afterbeat. Maar de zege van Claudia di Salone ging hun niet gemakkelijk af. Claudia di Salone had een 'pikstart' en kwam op een 2-0 voorsprong. Maar Afterbeat kwam sterk terug en maakte het de tegenstander heel moeilijk. Maar men moest in de laatste minuut toch de punten aan Claudia di Salone geven. Kruit en Kramer pakte hun eerste overwinning. Door Euro Mail met een 3-1 nederlaag naar 'huis' sturen. Rijschool Hillenga had zich zeker meer van de start van de competitie voorgesteld dan tot nu toe. Nu was SCA Hygiene met 8-4 te sterk. Bosman scoorde vijf- van de acht goals.

IMG_3420.jpg

Vierdeklasse
Van Ringh won met 7-2 van Avebe. Faber en R. Alders scoorden elk twee keer. En L. Hoving scoorde drie goals voor Van Ringh. G. Hoving kreeg twee keer een gele print en dus een rode kaart. En hij moest het strijdtoneel verlaten. En is voor de volgende wedstrijd geschorst. SCA Hygiene 2 won met 4-1 van Van der Wiel. Door deze zege heeft SCA Hygiene nu ook de eerste drie punten binnen. SCA Hygiene-speler Gomez scoorde twee- van de vier goals. Piza in the box-GHV/Vastgoed Partners werd 4-4. De wedstrijd ging gelijk op en Huberts scoorde voor GHV/Vastgoed Partners drie keer.

De vrouwen van V&Z wonnen ook hun derde wedstrijd en zijn nu drie wedstrijden ongeslagen. Het werd 9-0 voor V&Z. Vrijdag werd Be Quick Dokkum met 'lege handen' naar huis gestuurd.

Verder zoekt V&Z nog scheidsrechters. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de voorzitter Aealt Hassing, tel. nr: 0598-615627.

IMG_3419.jpg