Overslaan en naar de inhoud gaan

Zeemeerminnen workshop in Tropiqua Veendam

Door Eindredactie op woensdag, 5 oktober, 2016 - 07:00

B&W_12394_01.jpg

Fotografen collectief B&W Fotografie uit Blijham organiseert in november Zeemeerminnen workshops waarbij kinderen maar ook volwassenen (vaak de ouders) veilig leren zwemmen met een staart. De workshops bestaan uit twee lessen van 1 uur waarbij de techniek van het zwemmen met een staart wordt bijgebracht. In de tweede les worden er ook foto’s gemaakt van de Zeemeerminnen. Minimaal twee foto’s worden later digitaal toegestuurd. Uiteraard wordt de workshop afgerond met een Zeemeermin diploma. De eerste workshop zal plaatsvinden op 5 en 6 november in zwembad Tropiqua te Veendam.

Naast de workshops vinden er ook regelmatig fotosessies voor kinderen plaats, waarbij ze kort begeleid kunnen zwemmen met een heuse zeemeerminstaart en poseren in een toepasselijke setting voor een chroma key doek met schatkist. Naderhand worden de foto’s verfraaid met beelden van een tropisch strand of een onderwater plaatje.

Sinds een aantal jaren houdt B&W Fotografie zich bezig met onderwater modelfotografie. De fotografen hebben veel ervaring met het begeleiden van modellen onder water. Rust, ademhalingstechniek en vertrouwen zijn hierbij belangrijk om tot de beste resultaten te komen. Uit deze vorm van fotografie ontstond een paar jaar geleden de gedachte om modellen ook als zeemeermin te fotograferen, al dan niet met perslucht.

Wat: Workshop zeemeerminzwemmen
Waar: Zwembad Tropiqua Veendam
Wanneer: 5 en 6 november 2016 tussen 16:00 en 17:00
Voor wie: kinderen tussen 7 en 13

Meer informatie vindt u op de website van www.bnwphotography.nl. Hier kunt u ook uw kind opgeven.