Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaalvoetbal V&Z Veendam - week 40

Door op zondag, 2 oktober, 2016 - 18:07

V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Galacticos deed goede zaken door hun eerste wedstrijd tegen Draaijer Schilders winnend af te sluiten. Het werd 9-4 voor Galacticos. Het was een spannende wedstrijd tot aan de 2-2. Daarna kantelde het wedstrijdbeeld snel. Op een gegeven moment dacht Draaier dat er een overtreding werd gemaakt door Galacticos. Maar de scheidsrechter zag er niets in en liet doorspelen. Vervolgens sloeg Galactico's toe. Draaijer speelde erg goed tot dat moment en gaf een nog zoekende Galacticos goed partij. Futsal Topbrands won van Osman Gazi, dat de eerste twee wedstrijden had gewonnen. Het werd een 10-5 overwinning voor Futsal. Voor Topbrands scoorde Brust vijf- van de 10 goals.

Eersteklasse
Autobedrijf Smid Meeden won met 11-3 van Werkmax. Voor Werkmax scoorde Kaspers alle drie de goals en voor Autobedrijf Smid had Haarlemmer zijn vizier goed staan en schoot drie keer raak. Autobedrijf Smid kwam op een gegeven moment met 3-0 voor tegen Werkmax. Daarna leek het niet of Werkmax de stand in evenwicht zou brengen. Maar Werkmax kwam toch van een 'koude kermis' thuis. Op het moment dat Smid met 6-3 voor kwam was het gedaan met Werkmax. Daarna liep Smid gemakkelijk uit naar een grote zege. Riklis Karto Hair won vrij simpel van Prins Elektro. Het werd 6-1 en Philipsen scoorde voor Riklis Karto drie keer. Sandra’s Hairstudio won met 3-2 van MF Shipping.

Tweedeklasse
Gadero won de eerste wedstrijd met groot verschil. Maar in hun tweede wedstrijd kregen ze voetballes van het nieuwe Futsal ECH team. ECH won met 8-2 en kan volgens de kenners wel eens hoge ogen kan gooien in deze klasse. Van de acht goals scoorde Slagter vier keer namens EHC. Regioisolatie won ook hun tweede wedstrijd door met 5-2 te winnen van Riviera United. Regioisolatie-speler Van der Laan nam alle vijf goals voor zijn rekening. Koploper SWO Veendam won voor de derde keer en staat fier bovenaan, nu werd er gewonnen met 8-0 van Stukadoorsbedrijf Oldenburger dat moeilijk tot scoren komt. Calker/Heikens won met 4-2 van OLRO Workwear dat nu al drie wedstrijden heeft verloren net als Stukadoorsbedrijf Oldenburger.

Derdeklasse
Statusbar blijft nog ongeslagen, nu werd er met 10-0 gewonnen van Kleine Panda. Bos schoot er lustig op los en scoorde drie goals. Maar maatje Munnik was nog productiever en scoorde vier doelpunten. DWS/Drukkerij Reinier van der Kooi won met 8-5 van Kruit en Kramer. Korthuis, Melis en Zuidema scoorden elk twee doelpunten voor DWS. SCA Hygiene en Afterbeat speelden met 3-3 gelijk en hebben het eerste punt binnen. Euro Mail won ook de tweede wedstrijd en nu werd Tida Kids het 'slachtoffer'. Met een 8-0 zege werd Tida Kikds aan de kant gezet. Euro Mail-speler Hartman scoorde van de vier van de acht goals.

Vierdeklasse
Van der Wiel speelde deze week twee maal. Maandag verloren ze met 7-1 van FC Titanium. Dijk scoorde drie goals. En vrijdag werd er met 6-1 verloren van Avebe en Uuldersma schoot er drie- van de zes goals in het 'mandje'. Door deze zege is Avebe nu samen met Veendam Fanatics en Team 49'ers nog ongeslagen. Team 49érs won met 6-2 van SCA Hygiene en Louwes scoorde drie van de zes goals. Pizza in the Box won in een spannende wedstrijd met 2-0 van Van Ringh. Een zeer aanvallend Van Ringh kreeg wel kansen, maar ze konden de bal niet tussen de vijandelijke palen en lat te krijgen. En ze lieten de verdediging ook in de steek. 'Ja, en dan graaf je, je eigen graf'. En met zoveel ruimte wist Pizza in the Box wel raad en Brederveld scoorde namens Pizza twee keer.