Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw in Veendam: Spare Rib Express

Door Willem van der Werf op zaterdag, 8 oktober, 2016 - 22:05

_MG_3613.jpg

Na diverse functies binnen de horeca, openende Bart en Tracy van Bergem op  5 oktober officieel het 39e Spare Rib Express filiaal in het winkelcentrum Autorama te Veendam. Aan de Beneden Oosterdiep 165–6, wordt een afhaallocatie gerealiseerd waar hij dagverse spareribs, beef burgers, kip - en vismaaltijden gaat bereiden. Bestellingen kunnen uiteraard ook thuisbezorgd worden.

`Wat wij voornamelijk zochten is een partij die ons een brede ondersteuning kan bieden op marketinggebied, inkoop, website en social media. Zijn wij zeer enthousiast geraakt over de formule Spare Rib Express. Een no-nonsens formule met kwalitatief goede en verse maaltijden, weinig concurrentie, een zeer goede uitstraling, lang bestaansrecht, tevreden ondernemers, perfecte werktijden en met mogelijkheden in een groot gebied als Veendam, Hoogezand, Winschoten, Stadskanaal en omstreken` aldus van Bergem.

Na een ruime voorbereiding waarbij Bart en Tracy van Bergem verschillende concepten hebben bezocht en besproken, voldeed Spare Rib Express geheel aan hun eisen en verwachtingen. De maaltijd bezorgmarkt is op dit moment booming, wat terug te zien is in de jaarlijkse omzetverhogingen van alle Spare Rib Express filialen. `Tevens hebben wij het geluk dat er in onze regio nog geen Spare Rib Express filiaal aanwezig is en dat we kunnen starten in een door ons bekende omgeving`.

Wij zien juist nu de kans om te beginnen aan een zelfstandige onderneming door middel van een franchisepartnerschap bij een succesvolle en unieke formule. De rode draad in al onz beroepen is het leveren van goede producten met een uitstekende service, dus past het concept van Spare Rib Express prima bij onze vaardigheden, kennis en ervaring. Uiteraard zullen wij onze ondernemerskwaliteiten optimaal inzetten om van onze vestiging een gigantisch succes te maken en ervoor te zorgen dat de mensen in onze regio het beste van Spare Rib Express zullen ervaren`, aldus de jonge ondernemers.

_MG_3612.jpg

Assortiment
Het assortiment omvat spareribs, kipsaté, kippenbouten, Angus beef burgers XL en verschillende bijpassende bijgerechten. "Er is voor ieder wat wils en ook voor elke portemonnee!" aldus Bart. Wij zullen na de opening eerst een maand proefdraaien en daarna zal er een officiële opening plaatsvinden met een proeverij en diverse leuke promoties.
`Wij gaan van Spare Rib Express Veendam zeker een succes maken`, aldus Bart en Tracy van Bergem.