Overslaan en naar de inhoud gaan

Golfdag WP150 smaakt naar meer

Door op zondag, 18 september, 2016 - 22:08

WP 150 golftoernooi winnaars.JPG
De winnaars

REUNIE - De WP150 golfdag die zaterdag 17 september werd gehouden, in aanloop naar de grote reünie op 15 oktober, was een groot succes. Het weer was uitstekend en de ruim 70 deelnemers hebben zich prima vermaakt.

WP 150 golfdag voorzitter Henk Spelde in actie.JPG
Voorzitter Henk Spelde in actie

De 39 toernooispelers speelden een wedstrijd Texas Scramble, een variant van het golfspel waarin groepjes van 3 spelers telkens verder spelen met de meest gunstig gelegen bal. De overige deelnemers kregen een golfclinicic onder leiding van golfpro’s Wouter Oosting en Lars Meuken. Het was een gezellige dag, waarin oud-leerlingen, oud-docenten en huidige medewerkers van Winkler Prins elkaar ontmoetten. Er deden zelfs enkele 70-plussers mee die in de jaren ’50 samen Winkler Prins bezochten. Onder het genot van een drankje en een goed verzorgde BBQ werden aan het eind van de middag de prijswinnaars bekendgemaakt. Han Jongstra won bij de clinic-spelers. Roel de Bruin, Bert de Vries en Randy Soemosemito vielen in de prijzen bij de Texas Scramble.

WP 150 golftoernooi organisatie_A.JPG
De organisatie

De organisatie kijkt met grote tevredenheid terug op de dag, die mede mogelijk werd gemaakt door de sponsoren en de medewerkers van golfclub de Compagnie. Wie weet komt er in de toekomst een vervolg.