Overslaan en naar de inhoud gaan

Cambridge certificaat voor leerlingen Winkler Prins

Door Willem van der Werf op zondag, 11 september, 2016 - 14:29

WP foto Cambridge certificaten.JPG

WINKLER PRINS - Zes leerlingen van scholengemeenschap Winkler Prins in Veendam hebben hun Cambridge certificaat behaald. Dit is een wereldwijd erkend taalvaardigheidscertificaat waarmee de deuren van o.a. Engelstalige bedrijven en universiteiten makkelijker voor hen open gaan. De Cambridge-lessen zijn onderdeel van het excellentieprogramma van Winkler Prins. Leerlingen die de Cambridge-lessen willen volgen, moeten middels een sollicitatiebrief aantonen dat ze echt gemotiveerd zijn. Wie door mag, krijgt in vwo 4 en 5 wekelijks een extra les Cambridge Engels. Aan het eind van vwo 5 doen de leerlingen examen in Martiniplaza, onder het toeziend oog van de British Council. Allemaal heel officieel en ook best spannend.

“We zijn wederom heel trots dat ze het hebben gehaald!,” aldus docente K. Sluiter (uiterst rechts op de bijgevoegde, rechtenvrije foto).

Op de foto staan, vlnr. de geslaagden: Hui-ting Li, Scott Witjes, Britt Postema, Lars Bos, Nathalie Greven, Marcel Brouwers en docente K. Sluiter.