Vrijwilligers

Vacature Steunpunt Vrijwilligerswerk
Activiteitenbegeleider bij Huize Sint FranciscusHet Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam zoekt voor Huize Sint Franciscus een vrijwilliger. De vrijwilliger bereidt samen met 1 of meerdere vrijwilligers activiteiten voor en fungeert als begeleider. De activiteiten vinden op dinsdagmiddag plaats. De activiteiten variëren van een filmmiddag, wandelen, knutselen, bloemschikken tot samen zingen. Je zorgt dat bewoners worden opgehaald en weer thuisgebracht worden. Koffie/thee schenken behoort ook tot je takenpakket. Je bent in staat om sfeer en gezelligheid te brengen en zorgt voor een soepel verloop van de activiteit.

Ben jij geduldig, creatief en kun je goed samenwerken. Behandel je de bewoners met respect en beschik je over goede sociale vaardigheden. Heb je affiniteit met ouderen, dan is deze vacature iets voor jou! Voor deze vacature moet je in het bezit zijn van een geldige Verklaring omtrent het Gedrag (VoG).

Geïnteresseerd? Bel dan 0598 – 698119 voor meer informatie of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl.

Langskomen kan op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 - 16.00 uur, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Meer vacatures op www.vrijwilligersgroningen.nl.