Overslaan en naar de inhoud gaan

Spirituele beurs in een bijzondere omgeving

Door Henk Drenth op dinsdag, 12 juli, 2016 - 23:56

IMG_3230.JPG

BREED PALET - In het Boeddhistisch Himalayan Sorig Center in Wildervank werd vrijdag een spirituele beurs gehouden. Er was tijdens de meeting kennis te maken met verschillende vormen van spiritualisme en healings. Ook voor wie nieuwsgierig was en de sfeer wilde proeven kon zich laten informeren over kaartlegging en healing, spirituele tekeningen, bioresonantie, edelstenen en Lenormandkaart legging.

Tevens was er op de beurs wierrook, kaarsen en accessoires te koop. Dini Dockun had mooie zelfgemaakte Cooking bags en andere bags voor het warm houden van etenspannen e.d. De hoezen zijn in verschillende vormen. Ze zijn opgevuld met schapenwol voor een perfecte isolatie.

IMG_3164.JPG

Frea van De wilde engel toonde schitterende edelstenen in verschillende kleurschakeringen uit alle delen van de wereld. Zoals amethist, bergkristal, aquamarijn, jade, rozemarijn en topaas. Aan iedere edelsteen zijn helende werkingen toegeschreven. Gerda Hiethaar maakt spirituele tekeningen. In een spirituele tekening wordt in de vormen en kleuren een persoonlijke boodschap gelezen voor wie de tekening is gemaakt. Een foto kon ingelezen worden bij Ankie Schieving van Reverse Vision om zich in te voelen op de energie van de persoon die op de foto staat. En geeft zij meditatiesessies voor interactie tussen lichaam, geest en energie. Om dieper te kunnen ontspannen, en het loslaten van stress en spanningen.

IMG_3137.JPG

Bioresonantie apparatuur zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in het lichaam opheft. Het werkt op het trilling- en energieniveau van het lichaam. Bij Henk Hoving kon men zich laten testen.

Tarot kaartlegging is er in verschillende soorten voor verschillende doeleinden. Voor het vertellen van verleden, heden, en toekomst, jaarlegging, relatie, carrière en algemene kaartlegging. Medium Mira legde de Lenormand kaart. Het is een dagkaart voor een keer per dag, bij voorkeur op een vast tijdstip. Het kan als inspiratiekaart worden gebruikt, of, als een boodschap voor de dag. Met het Keltische Kruis kan met 10 kaarten er een heel verhaal uitkomen, waarbij elke kaart voor een bepaald thema staat. En de tiende voor de uitkomst.

IMG_3222.JPG

Het was ook voor de verschillende aanbieders zelf een gezellige beurs in een bijzondere omgeving met een heuse boeddhistische monnik.

Ankie Schieving is in 2010 haar eigen Boeddhistisch centrum begonnen in een voormalig winkelpand. En heeft vanuit grote betrokkenheid met het Tibetaanse gedachtegoed een stichting opgericht. Haar zoon Lars beoefent sinds 2007 het Boeddhisme.