Overslaan en naar de inhoud gaan

Beachsportweek Borgerswold groot succes

Door op donderdag, 7 juli, 2016 - 22:42

20160711_Beachsportweek_sized_IMG_0022.JPG

BORGERSWOLD - De eerste editie van de beachsportweek van Sportdorp Wildervank zit er op. De organisatie kijkt met een voldaan gevoel terug op een drietal succesvolle dagen. Elke dag kwamen diverse sporten aan bod en was er muziek aanwezig die verzorgd werd door TGCS. De aanwezige EHBO heeft deze dagen gelukkig weinig te doen gehad.

Woensdagmiddag was de aftrap van de beachweek en was het de beurt aan kinderen t/m 12 jaar om te proeven aan het beachevenement. Donderdag- en vrijdagavond kwamen de teams aan bod om hun prestaties te laten zien.

20160711_Beachsportweek_sized_IMG_0042.JPG

Donderdagavond zag het weer er stralend uit en stond o.a. beachtennis op het programma. Deelnemers konden kennis maken met het een nieuw spelaanbod. Omdat het een groot succes was, is ervoor gekozen om beachtennis volgend jaar wederom onderdeel te laten zijn op het beachevenement. Voor de kijkers werd er een demonstratie volleyball gegeven door spelers die op hoog niveau spelen. Op het water konden de mensen genieten van diverse stunts van leerlingen van Waterski Centre Veendam. De jongere jeugd kon zich vermaken met longboarden en kennis maken met Slackline, georganiseert door Longboard & Trends. Voor de handballers organiseerde de Nederlandse Handbal Bond een clinic waarin o.a. leden van handbalvereniging Aeolus hun scheidsrechtersdiploma konden halen.

Vrijdagavond stonden handbal, voetbal en volleybal op het programma. Ondanks het wisselvallige weer hadden de teams er zin in. De sfeer was goed en er werd gestreden om de punten. De avond zou worden afgesloten met een muzikale omlijsting, maar deze viel door het slechte weer in het water. Veel teams kozen na de prijsuitreiking hun weg naar huis voor een warme douche.

20160711_Beachsportweek_sized_IMG_4102.JPG

Terugkijkend is de organisatie zeer tevreden over het beachevenement en zal het volgend jaar zeker een vervolg krijgen. Sportdorp dankt al haar vrijwilligers en sponsoren voor hun medewerking.

Nieuwsgierig geworden naar een sfeerimpressie van het evenement? Kijk voor foto’s, gemaakt door The All Seeing Eye, en agenda voor onze aankomende activteiten op: www.sportdorpwildervank.nl. We zijn ook te volgen via Facebook: Sportdorp Wildervank/Bareveld.

20160711_Beachsportweek_sized_IMG_9963.JPG