Overslaan en naar de inhoud gaan

VakantieXperts Veendam brengt de smaak van
vakantie tot leven

Door Willem van der Werf op dinsdag, 28 juni, 2016 - 18:38

Last minute proeverij met logo.jpg

 

PROEVERIJ - Ook vakantieliefde gaat door de maag. Daarom organiseert VakantieXperts Veendam op zaterdag 2 juli de Last Minute Proeverij: een gratis toegankelijk evenement waar vakantieliefhebbers kunnen smullen van internationale hapjes.

Goed en lokaal eten een belangrijke vakantietrend
VakantieXperts kiest deze culinaire route niet voor niets. Voor steeds meer mensen is goed, gezond en lokaal eten en drinken namelijk een belangrijk onderdeel van de vakantie. In het reisbureau merken ze dat de vraag naar hotels met een goede, lokale keuken toeneemt. En steeds vaker vragen klanten of er een wijnproeverij, kookworkshop of andere culinaire excursie bijgeboekt kan worden.

Voorproefje op de vakantie
De belangrijkste doelgroep voor de Last Minute Proeverij zijn mensen die op korte termijn op vakantie willen, maar nog niet geboekt hebben. Door hun letterlijk een voorproefje op hun vakantie te geven, brengt VakantieXperts de bezoekers in de mood voor vakantie. Krijg je op zaterdag 2 juli de smaak écht te pakken, dan kun je samen met één van de Persoonlijke Reisadviseurs direct op zoek naar een heerlijke last minute .

Expertise op afspraak
In mei 2016 is de nieuwe website van VakantieXperts gelanceerd, waarop bezoekers eenvoudig een afspraak kunnen maken. Zo hoeft de klant niet meer te wachten en kan de Persoonlijke Reisadviseur zich voorbereiden op de wensen van haar klant. Zeker op de drukke momenten, zoals zaterdagen, raadt VakantieXperts aan om altijd vooraf een afspraak te maken via www.vx.nl/ veendam

Openingstijden Last Minute Proeverij
Dit evenement is geheel gratis toegankelijk en vindt plaats in het reisbureau van VakantieXperts Veendam, Winkler Prins Passage 28 tussen 12.30 en 16.00 uur.