Overslaan en naar de inhoud gaan

Geert Veenhuizenbrug in Veendam week lang afgesloten

Door Willem van der Werf op woensdag, 22 juni, 2016 - 08:30

DSC_0001.jpg

BRUG - Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert de provincie Groningen werkzaamheden uit aan de Geert Veenhuizenbrug in Veendam. Daarbij wordt de slijtlaag van de brug vervangen. In verband met de werkzaamheden is de brug de hele week afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden brengen altijd hinder met zich mee, maar de provincie probeert dat voor u zo beperkt mogelijk te houden. Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute voor al het verkeer. Gemotoriseerd verkeer moet omrijden via de Duurkenakker, Egypteneinde, Beneden Oosterdiep en de Lloydsweg. Fietsers kunnen tijdens de spitstijden gebruik blijven maken van het fietspad over de Geert Veenhuizenbrug. Buiten de spitstijden zullen fietsers de omleidingsroute via fietsbrug Vrijheidsbrug moeten volgen.

Voor actuele informatie over wegwerkzaamheden in de provincie Groningen kunt u kijken op de websitewww.groningenbereikbaar.nl (opent in nieuw venster).

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden aan de Geert Veenhuizenbrug? Neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling Beheer en Onderhoud van de provincie Groningen via 050 – 316 45 79 of info@provinciegroningen.nl.