Overslaan en naar de inhoud gaan

Examens Ubbo Emmius
met uitzonderlijke slagingspercentages

Door Henk Drenth op zaterdag, 18 juni, 2016 - 20:44

Foto 1.JPG

EXAMEN - Ubbo Emmius Veendam heeft alle reden om ook dit jaar met de leerlingen mee te vlaggen. De afgelopen jaren was het slagingspercentage van een constant hoog niveau en ook dit jaar. Voor de afdeling Kader Beroepsgericht Leerweg werd een percentage gehaald van 100% geslaagden en voor de afdeling Theoretische Leerweg bedraagt het percentage 92% en dat terwijl de herkansingen nog moeten plaats vinden.

Ubbo Emmius is trots op deze uitzonderlijke prestatie van de leerlingen. Dit fantastische resultaat is volgens de directie te danken aan de prima inzet van de leerlingen en hun docenten.

Daarnaast werpt het beleid om de examenkandidaten, middels speciaal ontworpen examentrainingsmodules, intensief voor te bereiden op het verzwaard examen duidelijk zijn vruchten af.

Geslaagde eindexamenkandidaten 1e tijdvak 2016

Ubbo Emmius Veendam

Vmbo-GL/TL

economie: Richard Dijk, Kiel-Windeweer; Femy Djojomoenawi, Stadskanaal ; Jasper van der Horst, Veendam;
Floor Klop, Wildervank; Bart Kruizinga, Veendam; Mark Nijboer, Wildervank; Devran Otu, Veendam; Miliano Plenter, Veendam; Arnoud Salier, Veendam; Tim Sanneman, Zuidbroek; Stijn Schutte, Veendam; Sander Veldhuis, Veendam; Max Voornhout, Tripscompagnie; Mike Waaijer, Veendam.

techniek: Florent Ahmeti, Muntendam; Ronen Baving, Wildervank.

theater en dienstverlening: Noa Milojkoviç, Veendam; Merel Wormmeester, Veendam.

zorg en welzijn: Sabrina Gouw, Gieterveen; Daniëlle Scholtens, Veendam; Jaëlle Straat, Veendam.

landbouw: Milan Baving, Wildervank.

Vmbo-KB

sport en dienstverlening: Yasmin Klein, Veendam; Bjorn Lohof, Muntendam; Janniek Smant, Veendam; Naomi van der Vlag, Veendam; Stijn Walma, Veendam.

zorg en welzijn: Cynthia van Hulle, Veendam; Julia Kamst, Veendam; Dion Kuiper, Wildervank; Yamila Meijer, Veendam; Verena Ronda, Muntendam; Melissa Stevens, Veendam.

theater en dienstverlening: Tiemen van den Berg, Veendam.

We zijn trots op onze leerlingen!

Foto 2.JPG