Overslaan en naar de inhoud gaan

Speciale promotietreinen voor DelfSail 2016
Elk halfuur van Groningen naar Delfzijl

Door Eindredactie op donderdag, 9 juni, 2016 - 09:13

Arivva_00.jpg

ARRIVA - Sinds zondag 5 juni rijden er in de provincie Groningen Arriva-treinen met opvallende promotie voor DelfSail 2016. ‘Kom met de trein’, zo luidt de boodschap. Het grootste publieksevenement van het Noorden trekt veel bezoekers en daar bereidt Arriva zich goed op voor. Tijdens DelfSail 2016 wordt de dienstregeling aangepast door van donderdag 30 juni t/m zondag 3 juli met extra treinen te rijden. Er gaat deze dagen elk halfuur een trein van Groningen naar Delfzijl en vice versa. Ook worden langere treinen ingezet en zijn er extra medewerkers op de stations en in de treinen aanwezig om reizigers te informeren en begeleiden.

Reis plannen
Reizigers kunnen hun reis naar DelfSail 2016 plannen via de website arriva.nl/delfsail. Op zondagavond 3 juli geldt de halfuur dienstregeling tot 21.00 uur, omdat het evenement dan eindigt.

DelfSail
DelfSail is dit jaar het grootste publieksevenement van Noord-Nederland. Van 29 juni t/m 3 juli kunnen bezoekers genieten van de grootste zeilschepen ter wereld en honderden historische vaartuigen. In de Eemshaven en op kaden en in het centrum van Delfzijl kunnen bezoekers genieten van vele optredens en activiteiten. DelfSail is gratis toegankelijk voor jong en oud. Een uniek evenement – de Sail met het warme hart- a festival of energy- georganiseerd door meer dan 500 vrijwilligers.