Overslaan en naar de inhoud gaan

Demoteams Oxygym geplaatst voor NK

Door Eindredactie op maandag, 6 juni, 2016 - 15:38

image-06-06-16-02-52.jpg.jpeg

DANSEN - Afgelopen zondag werd de laatste voorronde gehouden voor het NK van soneo. Deze wedstrijd werd gehouden in Bussum. 3 teams o.l.v Krista Lingbeek deden deze dag mee. Hysteria deed mee in de categorie streetdance 10-13 jaar, deze meisjes moesten dansen tegen 25 andere teams. Het ging zo goed dat de meiden met maar liefst 0,1 punt verschil 2e werden. O.G Showcase deed mee in de categorie showdance 14-17 jaar en ook deze meiden hebben een goede prestatie neergezet. Zij werden met 0,3 punten verschil 2e van de 9 teams. En later op de dag mocht twisted in de categorie streetdance 14-17 jaar knallen op het podium. Zij behaalden een hele mooie gedeelde 10e plaats van de 27 teams. 

Twisted heeft met hun muziekmix de prijs voor de beste muziekmix gewonnen. Dit dankzij Jeremy Ebell. Hij maakt voor alle teams van Oxygym deze prachtige mixen. 

Het was een geslaagde dag voor deze 3 teams van Sportcentrum Oxygym en hiermee hebben de meiden zich geplaatst voor het NK.

De andere 2 teams o.l.v Margriet van der Laan waren al geplaatst voor het NK. In oktober zullen alle teams van Oxygym deelnemen aan het Nederlands kampioenschap in Zwolle.