Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportief wandelen en bootcamp voor senioren

Door op vrijdag, 3 juni, 2016 - 10:35

BOOTCAMP - Vanaf maandag 13 juni 2016 kunt u vijf keer op de maandag kennismaken met sportief wandelen en bootcamp. De lessen zijn voor de doelgroep 55+.

Sportief wandelen en bootcamp
Bij een sportieve wandel les wordt wandelen afgewisseld met loop- en oefenvormen.

Been-, rug- en bilspieren worden getraind. Daarnaast kan sportief wandelen zorgen voor een beter uithoudingsvermogen en een betere coördinatie. Naast het wandelen worden bootcampelementen in de les verweven. Hierbij worden verschillende spiergroepen getraind. De lessen worden aangepast aan de groep, maar iedereen die kan wandelen kan deelnemen aan de lessen.

Start en data
We starten om 13.30 uur vanaf de fietsenstalling bij de waterskibaan in Borgerswold. Rond 14.45 uur zullen we hier weer terug zijn. Het is aan te raden om stevige wandelschoenen te dragen. De kosten zijn € 2,00 per les. Dit kan contant betaald worden bij aanvang van de les. De data van de lessen zijn: maandag 13, 20 en 27 juni en 4 en 11 juli.

Aanmelden lessen
Wilt u deelnemen? Graag aanmelden uiterlijk drie dagen voor een les. door te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of te bellen met 06 – 11 39 43 01.