Overslaan en naar de inhoud gaan

OIM Orthopedie Veendam verhuist naar
Veenkade Zorggroep Meander

Door op vrijdag, 3 juni, 2016 - 10:32

OIM-gaat-voor-jou-PMS-S.jpg

OIM - Op 1 juni 2016 verhuist de vestiging van OIM Orthopedie in Veendam naar het pand Veenkade van Zorggroep Meander. Het orthopedisch bedrijf komt hierdoor onder één dak met artsen en verwijzers waar ze mee samenwerkt.
Men kan voortaan bij elkaar binnenlopen om te overleggen, klanten zijn hierdoor beter en sneller geholpen. Ook voor cliënten van Zorggroep Meander levert de verhuizing voordelen op: hun orthopedische diensten komen onder één dak met de reguliere diensten.

In  de vestiging Veendam kunnen klanten terecht voor orthesen, prothesen, orthopedische schoenen en voetbedden en therapeutisch elastische kousen.

OIM Orthopedie
OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met 21 vestigingen door heel Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en aanmeten van kwalitatief hoogstaande orthopedische hulpmiddelen (orthesen, prothesen, orthopedische schoenen, compressiezorg) en diensten. OIM Orthopedie is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Er zijn ruim 300 medewerkers werkzaam.

Zorggroep Meander
Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij mensen. Dichtbij, thuis, of in woonzorgcentra, ondersteunt Zorggroep Meander mensen die dat nodig hebben regie te houden over hun leven. Naast ondersteuning op het leven en leefplezier biedt Zorggroep Meander ook behandeling en revalidatie. Het werkgebied van Zorggroep Meander is Oost-Groningen met vier woonservicecentra (verzorgingshuizen) en vijf woonzorgcentra (verpleeghuizen). Er zijn ongeveer 1.700 medewerkers werkzaam.