Overslaan en naar de inhoud gaan

Hendrik Tooren wint 4e editie
Sportplein Open Darts Veendam

Door Eindredactie op dinsdag, 31 mei, 2016 - 13:49

DARTEN - Afgelopen zondag 29 mei werd erin de Sorghvliethal te Veendam alweer de 4e editie van het Sportplein Open Darts Veendam gehouden. Ondanks dat er elders wat toernooien waren deze dag kwamen er toch nog een mooi aantal van 103 darters meedoen . De wedstrijdleiding die zoals de vorige keren weer in vertrouwde handen was van Dick, Dinand en Nelleke lieten de darters spelen in 25 poules.

Er werd wederom gespeeld op 40 dartbanen van Bert Medema uit Roden, de finales vonden plaats op het hoofdpodium. Om 12.20 werd er begonnen aan de poulesfase en het duurde niet lang of de eerste poules kwamen alweer binnen. Er waren een aantal toppers aanwezig die gingen strijden om de hoofdprijs van maar liefst €600,-. Zo waren Jermaine Wattimena, Salmon Renyaan, Frans Harmsen, Richard Huizinga, Peter Marissen en Hendrik Tooren aanwezig.

De geldprijzen zijn deze editie mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Sportplein Indoorcentrum Veendam. De hoogste uitgooi kwam op naam van Frans Harmsen die het presteerde om 170 2x uit te gooien. Hiervoor kreeg hij een mooi Hair & Extensions pakket ter waarde van €60,- aangeboden door Kapsalon Marcel uit Veendam. Het toernooi was om 19.00 afgelopen waarna de prijsuitreiking plaats vond.

De organisatie wil iedereen dan ook bedanken die bijgedragen heeft aan deze zeer succesvolle dartmiddag in de Sorghvliethal te Veendam.