Overslaan en naar de inhoud gaan

Zechstein Stratenvolleybal 2016

Door Eindredactie op dinsdag, 31 mei, 2016 - 13:48

VOLLEYBAL - Afgelopen 20 en 27 mei vond de 4e editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi plaats in het Indoorcentrum te Veendam. Het toernooi georganiseerd door Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam in samenwerking met volleybalvereniging Flash Veendam had ook dit jaar weer een stijging qua deelnemers. Aan het toernooi deden meer dan 250 deelnemers mee, verdeelt over 25 teams. Op vrijdag 20 mei vond de eerste speelavond plaats in de Indoorcentrum, waarna men op de 27e daadwerkelijk om de prijzen zou gaan strijden. Ook dit jaar waren er weer een hoop leuke prijzen te winnen, veelal beschikbaar gesteld door Veendammer ondernemers.

De 4e editie van het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi kreeg een extra feestelijk tintje, aangezien de hoofdsponsor Zechstein Minerals BV afgelopen mei haar 10 jarig jubileum vierde. Na afloop van de finale avond op 27 mei was er dan ook groot feest in de Sorghvliethal. Ter afsluiting van weer een zeer geslaagd toernooi trad Tof Partband op, waar alle deelnemers, sponsoren en supporters gratis naartoe konden! De prijsuitreiking vond tussentijds plaats op het podium, en net als vorig jaar was Muntenbrouk het beste team, en ging er dus met de eerste prijs vandoor.

De organisatie wil alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en een ieder die bijgedragen heeft aan het Zechstein Stratenvolleybal 2016 bedanken voor weer een zeer geslaagd toernooi!