Overslaan en naar de inhoud gaan

Meimarkt op ojbs de Ommewending

Door Eindredactie op dinsdag, 31 mei, 2016 - 06:48

IMG-20160524-WA0018.jpg

MARKT - Op dinsdag 24 mei jl. organiseerde de Ouderraad van ojbs de Ommewending een Meimarkt. Vanwege het kille weer werd de markt in de school gehouden. Maar dat maakte het niet minder gezellig!

DJ Ray zorgde voor gezellige muziek en onder het genot van een hapje en een drankje vermaakte jong en oud zich prima. Voor de kinderen waren er diverse spelletjes: touwtje trekken, een grabbelton, een springkussen op het plein en een ranjakoe. Voor de volwassenen was er met worstenverkoop, enveloppen trekken en boodschappen raden.

IMG-20160524-WA0019.jpg

Het boodschappenpakket werd gesponsord door groothandel de Boer. Het te raden bedrag was precies 30 euro: Justin Hoogstra zat er het dichtste bij en won het pakket. De ranjakoe en het springkussen werden mede mogelijk gemaakt door FM catering uit Zuidbroek. Slagerij Westerman zorgde voor een bbq, waarop heerlijke hamburgers en curryworsten werden gebakken. Meertens meubelen en Sandra’s Hairstudio sponsorden met prijsjes. Dank aan deze bedrijven en alle bezoekers.

Het was een gezellige markt en er is een mooi bedrag binnen gekomen wat gebruikt wordt voor het ‘groene’ schoolplein in aanleg!