Overslaan en naar de inhoud gaan

BroemBroemen met de MTC Veendam&Omstreken

Door Henk Drenth op dinsdag, 31 mei, 2016 - 11:10

DSC_4389.JPG

VRIENDSCHAPSTOER - Op 29 mei werd weer de jaarlijks BroemBroem rit van de Vriendschapskring gereden. Dit is een tocht die de motortoerclub MTC Veendam&Omstreken elk jaar uitzet voor de leden van de Vriendschapskring van Humanitas.

DSC_5023.JPG

Aan de tocht van 120 km hebben 22 mensen meegedaan, meerijdend op een motor, trike, of in een zijspan. De start was als vanouds weer bij Mulders Motoren, waar vooraf koffie en cake geserveerd werd.

DSC_4489.JPG

De stemming was zowel bij de leden alsook bij de gasten weer opperbest. Met de BroemBroem rit hebben de leden van de Vriendschapskring een geweldige dag. En de bikers en de trikers hebben er geweldig veel plezier in om dit voor hun passagiers te kunnen doen.

DSC_4659.JPG

De koffiestop was bij het recreatiepark Hunzedal in Borger waar gastheer, tevens mascotte, Koos Konijn de gasten verwelkomde. En ook mee op de groepsfoto ging.

DSC_4779.JPG

De middagpauze was bij camping Moekesgat in Ter Apel, waar de Vriendschapskring voor broodjes en koffie hadden gezorgd. De passagiers verzorgen op hun beurt hun motorrijder en triker, ook met veel wederzijds plezier.

DSC_4860.JPG

Voor iedereen weer op de motor of de trike stapte was er eerst nog een ijsje. Daarna ging de tocht verder door het mooie Westerwolde. Bij Parc Emslandmeer in Vlagtwedde was er de sinasstop.

DSC_4424.JPG

Na nog een mooie ritgedeelte kwam iedereen om 16:00 uur moe, maar voldaan, bij het Rode Kruis gebouw aan in Veendam. Daar hadden de vrijwilligers van de Vriendschapskring heerlijke salades, soep en broodjes hamburger klaar staan. De bikers en trikers hebben van hun passagiers als dank ook een herinneringsvaantje gekregen voor deze inmiddels 15e editie.