Overslaan en naar de inhoud gaan

Id’s Services heeft aandacht voor u!

Door op zaterdag, 28 mei, 2016 - 23:06

ids-logo_v2.png

NIEUW - Sinds een maand is er een nieuw bedrijf gevestigd in Veendam: id’s Services. Id's Services neemt u uw zorgen uit handen! Zij maken het leven een beetje makkelijker! Kunt u bepaalde (schoonmaak)klussen in of om het huis (tijdelijk) niet meer aan, heeft u vervoer nodig, wordt boodschappen doen te zwaar of wilt u iets laten bezorgen? Neem dan eens contact met hen op! Zij werken puur gericht op de wensen van de klant! Bij id’s Services gaat u geen contracten aan. Het gaat om eenmalige diensten, maar er zijn ook mogelijkheden voor wekelijkse of maandelijkse diensten. Kortom, u bepaalt hoe wanneer en hoe vaak u van hun diensten gebruik maakt!

Id’s Services is ontstaan met het idee om een aanvulling te zijn op de thuiszorg. Op het gebied van thuiszorg verandert er steeds meer voor de ouderen. De thuiszorg mag steeds minder doen in het huishouden en door te krappe planningen vervalt het sociale aspect. Zij willen weer aandacht geven aan de cliënt! Zij hebben wel de tijd voor een praatje en een kopje koffie.

Een idee wordt nooit alleen geboren en vanuit het idee een aanvulling op de thuiszorg te zijn, kwam ook het idee om de services breder in te zetten en voor een grotere doelgroep. Niet alleen voor ouderen, maar ook voor (tijdelijk) mindervaliden en cliënten die gewoonweg geen tijd hebben voor bijvoorbeeld het huishouden.

KlusjeB.jpg

Id’s Services is er dus voor iedereen! Jong of oud, man of vrouw, particulier of bedrijf!

Id’s Services begrijpt heel goed dat u niet iedereen zomaar over de vloer wilt hebben of met uw geld boodschappen wilt laten doen. Daarom bieden zij de mogelijkheid om (geheel vrijblijvend) eerst even kennis te maken. Zij komen dan gewoon even bij u langs en kunt u zien wat voor vlees u in de kuip heeft!

Wat zijn die services dan precies?

  • SchoonmaakserviceU woont zelfstandig maar sommige huishoudelijke klussen zijn net iets te veel? Of bent u (tijdelijk) lichamelijk of qua tijd niet in staat om bepaalde huishoudelijke klussen te doen, zoals het schoonmaken van de badkamer, ramen zemen of klussen in de tuin.
  • Vervoerservice - Heeft u een afspraak in het ziekenhuis, bij de dokter, de kapper of een andere afspraak, maar u heeft geen vervoer? Wij helpen u van uw eigen huis tot uw afspraak (dus ook IN het ziekenhuis). We blijven in overleg wachten en brengen u weer thuis!
  • Boodschappenservice - Wij kunnen voor u of samen met u de boodschappen doen! U geeft ons uw boodschappenlijstje door (dat kan telefonisch of per e-mail) en wij zorgen dat alles bij u thuis komt.
  • Klusservice - Heeft u kleine klusjes die maar blijven liggen omdat u er niet aan toe komt of omdat u het (tijdelijk) lichamelijk niet meer zelf kunt doen? Zoals een schilderijtje of lamp ophangen. Kasten in elkaar zetten (de zogenaamde bouwpakketten). Kleine verfwerkzaamheden.

Voor meer informatie en de tarieven kunt u terecht op de website www.ids-services.nl of belt u met 06-455 044 94.