Overslaan en naar de inhoud gaan

Julianalaan Veendam afgesloten
in verband met werkzaamheden

Door Willem van der Werf op zaterdag, 28 mei, 2016 - 07:28

Werk_in_uitvoering.gif

WERKZAAMHEDEN - Op maandag 30 mei 2016 wordt er gestart met verschillende reparatiewerkzaamheden aan de Julianalaan in Veendam.

De Julianalaan is in deze periode van het Boven Oosterdiep / Bocht Oosterdiep tot en met de kruising Boven Westerdiep afgesloten voor het doorgaande verkeer. De werkzaamheden gaan door tot en met woensdag 15 juni 2016.

Werkzaamheden
Er wordt op werkdagen tussen 7.00 uur tot 18.00 uur gewerkt. Op maandag 30 mei en dinsdag 31 mei 2016 wordt een laag asfalt van de weg gefreesd. Daarna worden diverse reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan het wegdek. Op woensdag 8 juni, donderdag 9 juni, vrijdag 10 juni en maandag 13 juni 2016 wordt er nieuw asfalt en nieuwe markering (belijning) aangebracht.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden kan er geen gebruik worden gemaakt van de weg. De Julianalaan is in deze periode van het Boven Oosterdiep / Bocht Oosterdiep tot en met de kruising Boven Westerdiep afgesloten voor het doorgaande verkeer.  De rotonde bij de Pinksterstraat / Prins Bernardlaan is alleen op 9 en 10 juni 2016 afgesloten.Woningen en/of bedrijven aan de Julianalaan blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor de bewoners. Wij proberen de overlast en het oponthoud zo veel mogelijk te beperken. Er is een omleiding ingesteld.