Overslaan en naar de inhoud gaan

Wildervank (zon)-Wildervank (zat) 7-2

Door Eindredactie op zondag, 22 mei, 2016 - 21:00

foto 5.jpg
Kampioensteams van zaterdag 1 en zondag 1

VOETBAL - Tijdens de ING-buren en familiedag van vv Wildervank organiseerden de vrienden van v.v. Wildervank een barbecue. Maar voordat het zover was moest er natuurlijk wel gevoetbald worden. Het kampioensteam van Wildervank (zat) uit 2005, dat destijds onder leiding stond van oefenmeester Marcel Kouw kwam in de Wildervanker Arena in het strijdperk tegen het zondagelftal van Wildervank, uit de jaren 2007-2009. De pupillen van oefenmeester Peter Tempel die in volle glorie zijn team leidde naar een zege van 7-2.

Het was een hartelijke ontmoeting tussen deze twee teams die elkaar in jaren niet ontmoet hadden. Het zondagteam oogde fitter omdat er veel spelers nog voetballen. En bij het zaterdagteam was er bijna geen speler te zien die nog wekelijks tussen de lijnen opereerde. Het zondagelftal had dus bijna de hele wedstrijd een overwicht. En dat allemaal onder de bezielende leiding van scheidsrechter Joop de Vries.

Het geheel werd omlijst door een schitterend decor wat de vrijwilligers van de club handenvol werk bezorgde. Maar ze deden het met liefde. Daarna was het smullen geblazen voor de vrijwilligers en de spelers in de vorm van een barbecue.