F3 vv Wildervank kampioen

Door Willem van der Werf op zondag, 22 mei, 2016 - 11:35

IMG_7664.JPG

VOETBAL -  In een uiterst spannende wedstrijd is het F3 van vv Wildervank gelukt om kampioen te worden. Het was een echte kampioenswedstrijd tussen de koploper (Scheemda F1) en het team uit Wildervank. Er moest gewonnen worden om de koppositie te veroveren.

In de eerste helft was Scheemda de sterkste partij. Vlak voor rust werd - met een fantastisch doelpunt - de 0-1 binnen getikt.

De rust had de jongens van Wildervank goed gedaan en vol power werd in de eerste minuut van de tweede helft de gelijkmaker gescoord. En het tweede doelpunt voor de Wildervankers viel nog geen twee minuten later. Met hand en tand werd de voorsprong verdedigd. Toen ook het derde doelpunt voor de thuisclub viel, konden de spandoeken gepakt worden en na de 4-1 stond niks het kampioenschap meer in de weg.