Judoteam Veendam-Hoogezand winnen
Bokaal van het Noorden

Door op maandag, 16 mei, 2016 - 09:48

20160516_Judo_IMG_0456.JPG

JUDO - De Bokaal van het Noorden is dit jaar in het bezit van de judoka's van Judoteam Veendam-Hoogezand. Op het jaarlijkse toernooi in Drachten behaalden de judoka's maar liefst 23 prijzen en won daarmee de beker voor de best presterende club van het toernooi. Maar liefst 11 judoka's wisten kampioen te worden, 6 judoka's behaalden een tweede plaats, 4 judoka's werden derde en er was nog 1 vierde plaats.

Vera Raspe wist zowel bij de dames -15 jaar als de dames -18 jaar kampioen te worden. De overige kampioenen zijn: Alex Rijff, Lars van Oostrum, Petrik van Wesel, Thom Hensens, Annelie Bultena, Sarah van Driel, Kim Smit, Sarah Hector en Rianne Wolters.

Tweede plaatsen waren er voor Michelle Zegerius, Amy Smit, Leon Bax, Huub Raspe, Ralph Kremer, Matthijs Vos en Thijs Hensens.

Brons voor Luuk Bodde, Tsjuck Kingma, Dries Wiersma en Annelie Bultena (-18 jaar).

Veerle Huisman behaalde nog een vierde plaats.