Nieuws, Bogdike

Open dag Bogdike met Bert Hadders en vele anderen.........Bert Hadders 1.jpg

OPEN DAG - Sinds oktober vorig jaar zit stichting Bogdike met kantoor in de Kerkstraat 2. Vanuit dit Kunst en Cultuurpandje organiseren en coördineren zij dit seizoen haar evenementen. Nu wij helemaal zijn ingericht wordt het tijd voor een open dag en dat doen we op zaterdag 21 mei tussen 11.00 en 17.00 uur in de omgeving van ons pandje in de Kerkstraat Oost.

Tijdens de open dag kan iedereen kennis maken met vrijwilligers van stichting Bogdike. We presenteren ons, zoals u dat van ons gewend bent, met kunst en cultuur. Zo zijn er optredens van Bert Hadders, Shantykoor de Scheepsjoagers en Krzysztof Groen, en speelt toneelgroep StageMates uit Slochteren de hilarische eenakter “Prettige vakantie! ”.       

En natuurlijk vergeten de Bogdikers de kinderen niet!. Er is een clown, Fun to Feest komt schminken en staat er een springkussen.

Nieuwsgierig naar ons Kunst en Cultuurpandje, kom gerust langs tijdens de open dag. En lukt het niet op 21 mei, stap gerust binnen op een andere dag, wij zijn er van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

Het centrum staat dat weekend in het teken van de Stadscamping, dus zorgen we weer met elkaar voor een hoop vertier en vermaak voor jong en oud.