Overslaan en naar de inhoud gaan

Bespaar Bazaar in Veendam

Door Eindredactie op woensdag, 11 mei, 2016 - 06:00

BESPAAR - Zou u ook niet vrolijk worden wanneer u aan het eind van de maand geld overhoud? Sparen voor die ene droomreis, of lekker eens een hapje eten buiten de deur, naar de dierentuin met de kids, of gewoon fijn om wat achter de hand te hebben.

Op zaterdag 21 mei organiseert Welzijnsstichting Compaen voor het eerst in de Veendammer geschiedenis de ‘Bespaar Bazaar’.

Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom aan het Jan Salwaplein in Veendam. Hier kunt u gratis deelnemen aan diverse workshops en vindt u informatie over hoe u op een slimme manier geld kunt overhouden. Zo mag u uw eigen meubeltjes opknappen tijdens de ‘Restyle-workshop’ of deelnemen aan de ‘Bespaar Challenge’. Ook mogen de workshops ‘Koken met een weekbudget’, ‘recycle bags maken’ en ‘Wonderen doen met weinig geld’ niet ontbreken tijdens deze dag. Voor een compleet overzicht van onze workshops, aanvangstijden en meer informatie, check www.compaenveendam.nl

Naast een scala aan workshops kunt u ondertussen genieten van een modeshow verzorgd dor de modellen van Kledingbank Maxima en mag u luisteren naar de scherpe klanken van Henk Zeven tijdens zijn Spoken Word. Ook zijn er diverse (vrijwilligers)organisaties aanwezig om u vrijblijvend te adviseren hoe u de knip op uw beurs kunt houden.

Ongetwijfeld heeft ú ook de nodige bespaartips in huis. Deel ze tijdens de Bespaar Bazaar en maak kans op één van de twee rijk gevulde boodschappenpakketten. De boodschappenpakketten worden u aangeboden door Albert Heijn Autorama. De leukste, meeste creatieve en originele bespaartips worden gebundeld in een boek dat later dit jaar gratis wordt uitgebracht door Compaen.

Zowel de entree, als deelname aan de workshops zijn gratis. Het eerste kopje krijgt u van het huis. Aanmelden is niet nodig. Zorg dat u er bij bent. De Bespaar Bazaar mag u niet missen!

De eerste 100 bezoekers ontvangen een gratis goodieback vol slimme bespaartips en handige gadgets.

De Bespaar Bazaar is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Veendam.